پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۸:۵۴

توکلی به مهر خبر داد:

ارائه آموزش‌های مهارتی به چهار هزار نانوای اصفهانی

ارائه آموزش‌های مهارتی به چهار هزار نانوای اصفهانی

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس آموزش در صنایع اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان گفت: تعهد فنی و حرفه‌ای اصفهان در سال جاری ارائه آموزشهای مهارتی به بیش از چهار هزار نفر از نانوایان موجود در سطح استان است.

ایرج توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه فنی و حرفه‌ای هر ساله آموزشهای مهارتی را به تعدادی از نانوایان موجود در سطح استان ارائه می‌کند، اظهار داشت: در سال گذشته بیش از چهار هزار نفر از نانوایان موجود در سراسر استان آموزش‌های مهارتی را در زمینه نانوایی فراگرفته‌اند.

وی با اشاره به رشد 20 درصدی ارائه آموزش‌های مهارتی به نانوایان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: فنی و حرفه‌ای آموزش‌های مهارتی را براساس تفاهم‌نامه‌ای که با اداره غله منعقد کرده است به نانوایا ارائه می‌کند.

رئیس آموزش در صنایع اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان تصریح کرد: تعهد فنی و حرفه‌ای اصفهان در سال جاری ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از چهار هزار نفر از نانوایان موجود در سطح استان است.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات مورد نیاز برای ارائه آموزش‌های مهارتی به نانوایان از سوی اداره غله تأمین می‌شود، ادامه داد: افزایش توانمندیهای نانوایان در زمینه‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف فنی و حرفه‌ای از ارائه آموزش‌های مهارتی به این افراد است.
 

کد خبر 1598414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha