به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد عصر چهارشنبه در جمع بانوان فرهیخته استان افزود: همه خاندان امام همواره و در همه عرصه ها برای احیای دستاورد های این کشور نقش کلیدی و اساسی داشته اند و همه ما وظیفه داریم تا این خاندان عزیز و بزرگوار بشماریم
ولی نژاد اظهار داشت: مردم جامعه اسلامی ایران در تمام دوران هر چقدر هم که برای این خاندان احترام قائل شوند باز هم مدیون آنان هستند.
یک استاد پژوهشگر نیز گفت: در دنیای امروز به علت از هم گسیختگی در فرهنگ ها باید الگویی همچون حضرت فاطمه زهرا (س) را در زندگی خود به کار ببریم.
احتسابی افزود: بخش زیادی از آسیب هایی که امروزه در خانواده ها وجود دارد ناشی از غفلت هایی است که ما از آنها غافل هستیم و کمبود تعلیم و تربیت نادرست در برخی از خانواده ها، کودکان و مربیان نادرستی را به آینده تحویل می دهد.
این استاد دانشگاه بیان داشت: برخی از خانواده ها در ارتباط با فرزندان خود چه خردسال، نوجوان و جوان با یکسری از تضاد ها مواجه هستند که با مطالعه در اصول تربیتی زندگی این بانوی بزرگوار می توانند بسیاری از این تضاد ها را از بین ببرند.
فاطمه موسوی استاد دانشگاه و همسر آیت الله نور مفیدی نماینده مجلس خبرگان رهبری در جمع بانوان فرهیخته استان گفت: تفکر آنگونه که در روایات آمده است از افضل ترین عبادات است چرا که باعث ایجاد دستاورد های بسیاری می شود.
وی افزود: حتی قرآن کریم هم به عنوان بزرگترین کتاب آسمانی مسلمانان در در آیاتش بر تفکر تاکید کرده است که این نشان دهنده اهمیت تفکر می باشد.
وی با اشاره به روز زن بیان داشت: ارزش زن در اسلام به گونه ای بوده که در رده اولیاء خدا گرفته است و این نشان دهنده مقام والای زنان در جامعه مسلمانان است.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: یکی از عوامل نثار خون شهیدان در کشورمان نگه داشتن داشتن ارزش و جایگاه والای زنان بوده است.
نظر شما