پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۵۸

مسجدی خبر داد:

افزایش 20 درصدی اعتبارات شهرستان جلفا در سال 91

افزایش 20 درصدی اعتبارات شهرستان جلفا در سال 91

تبریز – خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان شرقی از افزایش 20 درصدی اعتبارات شهرستان جلفا در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگارمهر، فرخ مسجدی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان شرقی با کمیته برنامه ریزی جلفا در محل ساختمان مرکزی سازمان منطقه آزاد ارس گفت: مطابق تصمیم شورای برنامه ریزی استان، برای شهرستان جلفا در سال جاری 56 میلیارد و 570 میلیون ریال اعتبار منظور شد که در مقایسه با میزان تخصیص یافته به این شهرستان در سال 90، بیش از 20 درصد رشد نشان می دهد.

معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: با اعتبار استانی تخصیص یافته به جلفا در سال جاری، 79 پروژه در این شهرستان اجرا خواهد شد.

وی اضافه کرد: با مجموع اعتبارات تخصیص یافته به جلفا در سال گذشته از جمله اعتبارات استانی، اعتبارات ملی و اعتبارات ملی شده استانی، هم اکنون 93 پروژه در آن در دست اجراست.

مسجدی همچنین درباره میزان پیشرفت مصوبات سفرهای سه گانه هیئت دولت در جلفا نیز گفت: 100 درصد مصوبات سفر نخست، 89 درصد مصوبات سفر دوم و 66 درصد مصوبات سفر سوم اجرایی شده است.

معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان شرقی به تصویب 81 مصوبه برای توسعه شهرستان جلفا در نشست قبلی شورای برنامه ریزی استان اشاره و بیان کرد: عموماً این مصوبات جنبه اجرایی یافته و در نشست امروز برای آن دسته از مصوباتی که به مرحله اجرا نرسیده است، تصمیم گیری می شود.

به گفته وی، شهرستان جلفا از حیث شاخص های توسعه یافتگی جزو شهرستان های برخوردار آذربایجان شرقی محسوب می شود و موفق به کسب نمره هایی با مراتب بیشتر از متوسط های استانی شده است.

مسجدی با اشاره به برگزاری نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان شرقی و کمیته برنامه ریزی جلفا در محل سازمان منطقه آزاد ارس، تصریح کرد: با توجه به عملیاتی شدن منطقه آزاد ارس و لزوم تفویض اختیارات دستگاه های مختلف اجرایی و اداری به این منطقه، جلسه اخیر در سازمان منطقه آزاد ارس برگزار شد.

کد خبر 1598739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha