به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، شب گذشته جمعه مصر شاهد نخستین مناطره تلویزیونی میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور بود.
عمروموسی و عبدالمنعم ابوالفتوح دراین مناظره تلویزیونی شرکت داشتند.این مناظره انتخاباتی را دوشبکه تلویزیونی خصوصی برگزار کردند.
موسی اظهار داشت: ابوالفتوح برای منافع ملت مصر تلاش نکرده و تنها منافع گروه اخوان المسلمین را در نظر داشته است.
در مقابل ابوالفتوح نیز عمرو موسی را به ارتباط با رژیم مخلوع حسنی مبارک متهم کرد و اظهار داشت: مادامی که موسی خود بخشی از مشکل به شمار می رود قادر نخواهد بود راه حلی برای مشکلات ارائه دهد.
عبدالمنعم ابوالفتوح و عمرو موسی
هر دو نامزد همچنین اعلام کردند که برای ایجاد یک نظام سیاسی دموکراتیک تلاش خواهند کرد، اما در عین حال هر کدام از طرفین در امور دینی و سیاسی به یکدیگر اتهام می زدند.
این مناظره در حالی صورت گرفت که بر اساس نظرسنجی ها عمرو موسی از شانس بیشتری نسبت به دیگر نامزدها برای برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری برخوردار است.
علاوه بر موسی و ابوالفتوح 11 نفر دیگر نامزد نیز نخستین انتخابات ریاست جمهوری مصر پس از انقلاب این کشور هستند. "محمد مرسی" نامزد حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی اخوان المسلمین و "احمد شفیق" آخرین نخست وزیر رژیم مبارک از جمله این نامزدها به شمار می روند.
انتخابات ریاست جمهوری مصر 23 و 24 ماه جاری میلادی (سوم و چهارم خرداد) برگزار خواهد شد.
نظر شما