پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۲۶

ملکی جو:

عدم نوآوری و درجا زدن تهدید بزرگی در صنعت فرش ایران است

عدم نوآوری و درجا زدن تهدید بزرگی در صنعت فرش ایران است

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون امور تولید مرکز ملی فرش ایران، گفت: عدم نوآوری و تعلل و در جا زدن تهدید بزرگی در صنعت فرش ایران است که ضمن حفظ اصالت هویت ایرانی باید با تحولات جهانی برنامه ریزی و حرکت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ملکی جو شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در حال حاضر فرش ایرانی به لحاظ طراحی و نقشه، کیفیت بالایی دارد و فرش ایرانی بهترین نوع فرش جهان است و جایگزین دومی برای این کالای ارزشمند متصور نیست.

وی خلاقیت و نوآوری در طراحی نقشه های فرش ایرانی را رکن مهم و اساسی در موفقیت این صنعت در جهان عنوان کرد و ادامه داد: در مقطعی کوتاه طراحی نقشه و فرش های ایرانی با کشورهای رقیب مطابقت داشت که این مهم با فعالیت های روبه رشد تثبیت شده است.

ملکی جو با بیان اینکه فرش ایرانی همیشه و در همه حال فاصله خود را با کشورهای رقیب حفظ کرده است، اظهار داشت: مرکز ملی فرش ایران تلاش دارد مشکلات و موانع موجود در این بخش را با برنامه ریزی منسجم و دقیق رفع کند.

معاون امور تولید مرکز ملی فرش ایران در ادامه با بیان اینکه سال گذشته 555 میلیون دلار فرش از ایران به دیگر کشورهای جهان صادر شده است، افزود: با هدفگذاری صورت گرفته صادرات فرش کشور در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال 89 افزایش داشت.  

ملکی جو با اشاره به اینکه درصد قابل توجهی از صنعت فرش به آمریکا صادر می شود، ادامه داد: آمریکا به دلیل اعمال تحریم ها از خرید فرش ایران خودداری کرد که این مهم نتوانست کوچکترین خللی در تجارت صنعت فرش ایران به وجود آورد.
 
وی افزود: ایران بدون در نظر گرفتن مشکلات ایجاد شده از سوی برخی کشورها بویژه آمریکا توانست فروش فرش خود را از طریق کشورهای متقاضی جبران کند.
کد خبر 1600583

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha