عبدالله ویسی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت مذاکراتش با مسئولان باشگاه پیکان ضمن بیان مطلب فوق گفت: ساعت 16 امروز نشستی با مسئولان باشگاه پیکان دارم و فکر نمیکنم مشکلی برای عقد قرارداد نهایی وجود داشته باشد.
وی همچنین اضافه کرد: باشگاه پیکان شرایط بسیار خوبی دارد و هیئت مدیره و مدیران آن دیدگاههای مناسبی از نظر ساختاری و توجه به رشد و توسعه این باشگاه دارند که با تکیه بر این مسائل و مذاکرات خوبی که با آنها داشتم، به نظرم امروز قرارداد نهایی را برای هدایت تیم فوتبال پیکان با مسئولان امضا خواهم کرد.
سرمربی فصل پیش تیم صبای قم در مورد جذب بازیکنان جدید برای تیم پیکان هم اظهار داشت: 17 بازیکن جدید جذب میکنم که 13 بازیکن از دسته اول و 5 بازیکن هم از لیگ برتر خواهد بود.
ویسی در پایان در مورد دستیارانش در پیکان گفت: هوشنگ لوبینیان به عنوان مربی، داریوش اسفندیاری به عنوان مربی دروازهبانها و سعید اخباری و حبیبن اصلاحی به عنوان آنالیزور همراه من به پیکان میآیند. البته ناصر بختیاری هم یکی از دستیاران قمیام بود که به علت مشکلاتی که دارد، ممکن است با من به پیکان نیاید. در این صورت مربی دیگری را انتخاب میکنم.
نظر شما