پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۵۵

در پایان تمرین یکشنبه استقلال؛

مظلومی و جباری حاضر به گفتگو نشدند/ درگیری کاپیتان معترض با خبرنگاران

مظلومی و جباری حاضر به گفتگو نشدند/ درگیری کاپیتان معترض با خبرنگاران

سرمربی و کاپیتان تیم فوتبال استقلال در پایان تمرین عصر یکشنبه این تیم حاضر به گفتگو با خبرنگاران نشدند.

به گزارش خبرنگار مهر، اتفاقات چند روز اخیر استقلال باعث شد امروز یکشنبه خبرنگاران زیادی برای پوشش تمرین آبی پوشان به کمپ این باشگاه بروند و خواستار مصاحبه با مجتبی جباری و پرویز مظلومی شوند اما این دو در پایان تمرین حاضر به گفتگو با نمایندگان رسانه ها نشدند.

پرویز مظلومی در پایان تمرین در پاسخ به درخواست خبرنگاران مبنی بر اظهار نظر در مورد اتفاقات اخیر و اعتصاب بازیکنان گفت: اینها مسائلی است که آقای فتح الله زاده به عنوان مدیر عامل باید پاسخگوی آن باشد و من نمی توانم اظهار نظری بکنم.

مجتبی جباری نیز با رد کردن درخواست خبرنگاران برای انجام مصاحبه تاکید کرد که حرف زدنش در این برهه به سود تیم نیست. او که با اصرار خبرنگاری مواجه شد که خواست تا جباری برای هواداران صحبت کند، به درگیری لفظی با خبرنگاران پرداخت و آنها را متهم کرد که به جای مردم حرف می زنند.

کد خبر 1601466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha