پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۰۳

تخریب دهها منزل فلسطینی در سال 2011 /110 بنای دیگر در معرض نابودی

تخریب دهها منزل فلسطینی در سال 2011 /110 بنای دیگر در معرض نابودی

سازمانها و گروههای بین المللی از تخریب دهها منزل متعلق به فلسطینی ها در سال گذشته میلادی و احتمال ویرانی 110 بنای دیگر در آینده نزدیک خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه القدس العربی، سازمانهای بشر دوستانه گزارش دادند: اسرائیل در سال 2011 دهها منازل فلسطینی و برخی تاسیساتی که کشورهای اروپایی هزینه آن را تامین کرده اند نابوده کرده است و 110 بنای دیگر در معرض نابودی است.

سازمان موسوم به "گروه کاری بی خانمان ها" اعلام کرد: اسرائیل 62 بنا که هزینه آن را کشورهای عضو اتحادیه اروپا تامین کرده بودند در سال 2011 ویران کرده است.

دفتر امور انسانی سازمان ملل نیز گزارش داد: اسرائیل 620 بنا زیر ساختی را در کرانه باختری در سال 2011 ویران کرده است که 62 بنا با هزینه کشورهای عضو اتحادیه اروپا ساخته شده بودند.

"نیکلا ورکن" عضو سازمان "اوکسفام" فرانسه نیز گفت: ویران کردن بناهای زیر ساختی به گروههای محروم ضربه می زند و کمکهای کشورهای اروپایی را بی اثر می کند.

این در حالی است که "ایمانوئل بینانی" عضو کمیته موسوم به توسعه گفت: ویرانی بناهای زیر ساختی مخالف معاهدات ژنو است و اتحادیه اروپا بهتر است اقدامی مناسب اتخاذ کند.

کد خبر 1601851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha