پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۵۶

موسوی:

تسهیلات مورد نیاز پروژه های گردشگری طرقبه شاندیز پیگیری می شود

تسهیلات مورد نیاز پروژه های گردشگری طرقبه شاندیز پیگیری می شود

طرقبه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری گفت: دولت به صورت ویژه و به طور همه جانبه از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری در تمامی شهرها و استان‌های کشور حمایت می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن موسوی دوشنبه شب ضمن بادید از پروژه های بزرگ در حال احداث در شهرستان طرقبه شاندیز اظهار داشت: تسهیلات و تسریع در صدور مجوزهای لازم  برای پروژه های شهرستان را پیگیری خواهیم کرد.

وی با اشاره به اهمیت اجرای پروژه های بزرگ تفریحی و توریستی یادآور شد: اجرای این پروژه می‌تواند راهی مناسب برای اشتغال زایی و پر کردن اوقات فراغت شود.

موسوی با انجام بازدید نزدیک از پروژه موج های خروشان طرقبه و دیدن ابعاد مختلف این مجموعه قول مساعدت در زمینه تسهیلات این سازه عظیم آبی کشور را داد.

وی با ابراز خرسندی از اجرای پروژه‌های بزرگ گردشگری در کشور اظهارکرد: با اجرا و به بهره برداری رسیدن هرجه زودتر  این پروژه و سایر اقداماتی که در شهرستان طرقبه شاندیز صورت می گیرد خدمات ارزنده ای به زائران و مجاوران داده خواهد شد.

کد خبر 1602855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha