پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۵۹

کاوه به مهر خبرداد:

توافق جدید با خودروسازان/ فروش با برند تحمیلی ممنوع

توافق جدید با خودروسازان/ فروش با برند تحمیلی ممنوع

یک مقام مسئول در سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس توافقات به عمل آمده با ایران خودرو، فروش بیمه‌نامه شخص ثالث با یک برند خاص و تحمیلی از سوی خودروساز به مردم ممنوع شد.

غلامرضا کاوه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با عنایت به پیگیری‌های به عمل آمده از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان طی چند ماه گذشته، به منظور جلوگیری از فروش برند خاصی از سوی خودروسازان تحت عنوان بیمه‌ شخص ثالث، توافقاتی میان سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به عمل آمده است.

این مقام مسئول در سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزود: بر این اساس طی هماهنگی‌های لازم با مدیرعامل ایران‌خودرو، مقرر شده است در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، ارایه بیمه شخص ثالث از حالت انحصار خارج و امکان انتخاب متنوع‌تر بیمه صادره از سوی شرکتهای بیمه‌ای برای مشتریان مهیا شود.

وی تصریح کرد: ادامه پیگیری‌ها تا تمکین همه خودروسازان با رعایت حقوق مصرف‌کنندگان ادامه دارد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: تعرفه بیمه‌ شخص ثالث انواع خودرو بر اساس تعرفه‌های اعلامی از سوی بیمه مرکزی اعمال خواهد شد و تفاوت قیمتی میان انواع برندها جایز نیست.

کد خبر 1602938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha