پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۳۰

در دانشگاه کردستان/

تخصیص 100 درصدی اعتبارات سفر رهبری/کسری 1700 میلیون ریالی اعتبارات

تخصیص 100 درصدی اعتبارات سفر رهبری/کسری 1700 میلیون ریالی اعتبارات

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه کردستان گفت: اعتبارات حوزه عمرانی و فرهنگی دانشگاه کردستان از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری 100 درصد تخصیص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، جهانشیر امینی ظهر سه شنبه در مراسم بزرگداشت سالگرد حضور مقام معظم رهبری در جمع دانشگاهیان استان کردستان اظهار داشت: در حوزه عمرانی و فرهنگی مصوباتی در سفر مقام معظم رهبری به این استان ثبت شد که حدود زیادی از آنها انجام شده است.

وی افزود: در حوزه عمرانی سه پروژه توسعه و تجهیز کتابخانه مرکزی دانشگاه کردستان، احداث تالار و کلاس های آموزشی و احداث خوابگاه دانشجویی با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون مراحل نهایی این پروژه در دست اجراست.

رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: پروژه ساخت و تجهیز کتابخانه مرکزی دانشگاه در تیر ماه سال 90 با تخصیص اعتبارات مورد نیاز به اتمام رسید و سالن کتابخانه با ظرفیت 450 نفر، بخش مخزن و بخش اطلاع رسانی نیز بعد از آن به بهره برداری رسید.

امینی یادآور شد: پروژه تالارها و کلاس های آموزشی نیز در حال حاضر با 95 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است و با اتمام این پروژه 30 کلاس آموزشی با ظرفیت دو هزار و 500 نفر به مجموعه آموزشی دانشگاه کردستان اضافه می شود.

وی در خصوص پروژه احداث خوابگاه دانشجویی نیز گفت: این خوابگاه اکنون دارای 30 درصد پیشرفت فیزیکی است و تسهیلاتی که مصوب شده بود از طریق بانک های عامل پرداخت شود تا کنون محقق نشده است که در صورت تخصیص تسهیلات تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

رئیس دانشگاه کردستان به کسری اعتبارات عمرانی برای اتمام پروژه های مصوب سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان خبر داد و افزود: با وجود اینکه 100 درصد اعتبارات مصوب تخصیص داده شده است اما برای اتمام این پروژه ها 1700 میلیون ریال کسری اعتبار وجود دارد.

امینی اظهار داشت: انتظار می رود با تصویب قانون بودجه سال 91 از سوی مجلس شورای اسلامی بتوان از محل اعتبارات عمرانی دانشگاه این پروژه ها را به اتمام رساند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مصوبات حوزه فرهنگی در سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان اشاره کرد و ادامه داد: در این حوزه نیز تقویت فرهنگ های بومی و محلی به وسیله برگزاری همایش های استانی، منطقه ای، کشوری و بین المللی در دستور قرار گرفت.

رئیس دانشگاه کردستان برگزاری همایش بین المللی زبان کردی، همایش اردلان شناسی و همایش های متعدد در خصوص زبان شناسی را از جمله اقدامات حوزه فرهنگی عنوان کرد.

امینی در پایان به مصوبات سفر هیئت دولت به استان کردستان نیز اشاره کرد و گفت: احداث پارک علم و فناوری و ساخت دانشگاه های اقماری در شهرستان های سقز، بیجار و قروه را از جمله این مصوبات دانست که در حال پیگیری است.

کد خبر 1602944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha