پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۱۱

شفیعی:

نیمی از پتانسیل موسیقی در اصفهان استفاده نمی‌شود

نیمی از پتانسیل موسیقی در اصفهان استفاده نمی‌شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: رهبر ارکستر ملی سپاهان با اشاره فضای حاکم بر موسیقی اصفهان گفت: نیمی از پتانسیل موسیقی در اصفهان استفاده نمی‌شود.

مرتضی شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه حضور نوازنده خانم در اجرای کنسرت در اصفهان ممنوع است یادآور شد: چرا نوازندگان خانم نمی‌توانند در صحنه حاضر شوند و این موضوع تنها مختص اصفهان است در حالی که به طور مثال در 150 کیلومتری اصفهان و در استانی دیگر این گونه ممنوعیت‌ها وجود ندارد.

رهبر ارکستر ملی سپاهان گفت: در واقع در این شرایط از 50 درصد از پتانسیل شهر استفاده نمی‌شود چنانچه به طور مثال برای برنامه ‌اخیری که اجرای مشترکی با سالار عقیلی در اصفهان داشتیم اصفهان دارای سه نوازنده ویلن است که خانم هستند و به سبب اینکه امکان استفاده و حضور آنها در صحنه وجود نداشت مجبور شدیم از سه نوازنده تهرانی استفاده کنیم، این امر در نهایت علاوه بر وارد کردن هزینه بیشتری بر گروه کیفیت کار را نیز پایین آورد.

شفیعی افزود: در واقع به سبب اینکه تمرین این سه نفر با گروه کمتر از دیگران بود کیفیت کار تا حدی پایین آمد.

رهبر ارکستر ملی سپاهان در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص گروه خود نیز به مهر گفت: این گروه از سال 1383 با همکاری موسسه سپاهان سینا به عنوان ارکستر ملی سپاهان فعالیت خود را آغاز کرد و تا کنون دو الی سه کنسرت را برگزار کرده و در واقع پس از انجام بستر سازی‌های لازم، این گروه اکنون به سمت حرفه‌ای شدن در حال حرکت است.

شفیعی در بخش پایانی سخنان خود گفت: این گروه دارای 60 نوازنده و 50 نفر گروه کر است که 30 نفر این گروه کر را خانم‌ها و 20 نفر دیگر را آقایان تشکیل می‌دهند.

در هر صورت جای تامل است در اصفهانی که از دیرباز شهر هنرمندان به نام بوده و مهد پرورش بزرگان موسیقی ایران است چرا چنین ممنوعیت‌هایی وجود دارد و جالب اینجاست که در اجرای تئاتر و ... خانم‌ها می‌توانند اجرای نمایش داشته باشند اما در موسیقی که هنرمند و نوازنده تنها در صحنه حضور دارد و منظور حضور نیز مضراب است چرا باید چنین ممنوعیت‌هایی باشد.

انتظار می‌رود تا مسئولان و متولیان امر در این عرصه همانگونه که در گذشته با دیدی باز نسبت به هنرمندان داشته‌اند، در این خصوص نیز با تاملی بیشتر حضور و زمینه را برای فعالیت هنرمندان ایجاد کنند.

کد خبر 1603061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha