پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۰:۰۹

رستم علی اعلام کرد:

بابل میزبان بیست و پنجمین دیدار عمومی مدیران مازندران است

بابل میزبان بیست و پنجمین دیدار عمومی مدیران مازندران است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس اداره روابط عمومی و بین الملل استانداری مازندران گفت: شهرستان بابل میزبان بیست و پنجمین دیدار عمومی مردم با مدیران استان است.

کمال رستم علی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیست و پنجمین دیدار مردمی سید علی اکبر طاهایی استاندار مازندران جمعه 29 اردیبهشت ماه در مصلی بابل برگزار خواهد شد.

وی افزود: این دیدار پس از بهشهر دومین ملاقات عمومی استاندار در سال 91 خواهد بود. مردم شریف بابل می توانند صبح روز مذکور در محل یاد شده با مسئولان استانی و شهرستانی دیدار کنند.

رستم علی گفت: در این روز کاری مسائل مهم حوزه عمرانی و شهری از سوی استاندار مازندران پیگیری خواهد شد.

وی افزود: حضور در گلزار شهدای سرافراز شهرستان بابل، دیدار با تعدادی از خانوادهای شهدا و جانبازان از جمله برنامه های مقام ارشد استان در این روز کاری است.

رستم علی گفت: طبق روال گذشته در این دیدار معاونان و مدیران ستادی استانداری، جمعی از مدیران کل دستگاههای اجرایی، روسای سازمانها و بانک‌ای استان ، طاهایی را همراهی خواهند کرد.

مقرر بود بیست و پنجمین دیدار استاندار مازندران با مردم رامسر و در مصلی این شهر باشد که به دلیل تعمیرات ساختمان مصلی این دیدار لغو شد.

زمان بعدی ملاقات طاهایی با مردم رامسر از طریق سایت استانداری مازندران اطلاع رسانی خواهد شد.

کد خبر 1603440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha