پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۲:۰۳

حجت الاسلام حسینی:

رسالت اصلی بانوان مادری است/ لزوم رهایی زنان از ایده های فمنیستی

رسالت اصلی بانوان مادری است/ لزوم رهایی زنان از ایده های فمنیستی

ابرکوه - خبرگزاری مهر: امام جمعه ابرکوه مادر بودن را بزرگترین رسالت و مسئولیت برای بانوان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی عصر سه شنبه در جمع دانشجویان دانشکده پیراپزشکی ابرکوه اظهار داشت: تمام زنان مادر نیستند، بلکه مادر کسی است که به فرموده رسول خدا(ص) بهشت در زیر گام های اوست و مادری بهشتی است که وظیفه مادری را انجام داده و اولاد صالح تربیت کرده باشد.

وی با اشاره به فرمایش حضرت امام (ره) که هیچ شغلی به شرافت مادری نیست افزود: این حقیقت نزد هیچ وجدانی قابل کتمان نیست زیرا همه کمالات و فضایل علمی و اخلاقی و عملی انسان در گرو پرورش و تربیت است و تربیت نیز اولین محصول مهر مادری است که به رسالت مادری عمل کرده باشد.

حسینی با اظهار تأسف از اینکه به جای پیشرفت همواره عقبگرد می کنیم افزود: متأسفانه به خاطر اینکه کشورمان را به روز کنیم و از جهانی که در چنگال ایده های فمنیستی گرفتار آمده عقب نمانیم، مسئولیت مادری را فدای اشتغال زنان کرده ایم.

وی عنوان کرد: امروزه مسئولیت زنان را در حاشیه کارهای اداری، شرکتی و خدماتی زنان جستجو می کنیم و سیاست های اجرایی کشور از دهه دوم به بعد به گونه ای شد که بافت فرهنگ دینی بانوان به آغشتگی های روز جهانی ممزوج شد و به جای مساجد، دانشگاه ها و به جای وعاظ، اساتید بعضاً کذایی تغذیه بخش افکار نسل جوان شدند و آنان را دو شخصیتی پرورش دادند.

وی افزود: ثمره عملی این برنامه ها این شد که زنان پس از ازدواج با مهریه سکه به آمار نجومی، در اولین زمان بروز نارضایتی مهریه خود را به اجرا می گذارند و با حمایت نظام قضایی شخصیت مردانشان را خرد کرده و آنان را مفلوک و زمینگیر می کنند.

حسینی با بیان اینکه از مسئولیت مادران غافل شده ایم، یادآور شد: مادر کسی بود که سخت ترین شرایط محرومیت را در زندگی تحمل می کرد و با آبرومندی، زندگی خود ، شوهر و فرزندانش را به خوبی مدیریت می کرد و خم به ابرو نمی آورد، زیرا عقیده داشت که حرف آخرم باید حرف اولم باشد که با چادر سفید به خانه شوهر آمدم، باید بمانم ، ادای تکلیف مادری و همسری کنم تا روزی که با لباس سفید از خانه برده شوم و به راستی حق چنین مادری است که بهشت زیر پایشان باشد.

این همایش به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن در ابرکوه برگزار شد.

کد خبر 1603499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha