پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۲۹

اخبار شهرستانهای همدان/

آغاز عملیات آبرسانی به روستاهای نهاوند/شناسایی 213 حلقه چاه غیرمجاز در اسدآباد

آغاز عملیات آبرسانی به روستاهای نهاوند/شناسایی 213 حلقه چاه غیرمجاز در اسدآباد

همدان - خبرگزاری مهر: آغاز عملیات آبرسانی به روستاهای نهاوند، برگزاری همایش مبارزه با مواد مخدر در تویسرکان، شناسایی 213 حلقه چاه غیرمجاز در اسدآباد و .. برخی عناوین اخبار این بخش است.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نهاوند گفت: عملیات آبرسانی به روستاهای دهنو علیا و قشلاق بابارستم از توابع بخش مرکزی نهاوند آغاز شده است.

آیت شیراوند افزود: آب آشامیدنی این روستاها تاکنون از محل چشمه تأمین می‌شد.

وی افزود: با بهره‌برداری از این طرح 27 خانوار با 152 نفر جمعیت روستایی تحت پوشش آبفار روستایی قرار خواهند گرفت و از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

آیت شیراوند افزود: عملیات آبرسانی به دو روستای دهنو علیا و قشلاق بابارستم شامل سه حلقه چاه، سه کیلومتر خط انتقال و700 متر شبکه توزیع با اعتباری افزون بر 1000 میلیون ریال است.

همایش مبارزه با مواد مخدر در تویسرکان برگزار می شود

فرماندار تویسرکان گفت: همایش مبارزه با مواد مخدر خرداد ماه سال جاری در این شهرستان برگزار می شود.

حسن رضا نیا افزود: این همایش با هدف تحلیل کارشناسانه آسیب های فردی و اجتماعی مواد مخدر، راههای پیشگیری و مقابله با قاچاق آن برگزار می شود.

وی از برگزاری همزمان نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر در بخش جنبی همایش خبر داد و اضافه کرد: گسترش کارگاه های آموزشی در زمینه آسیب شناسی استفاده از مواد مخدر از رویکردهای محوری ستاد مبارزه با مواد مخدر این شهرستان است.

وی اضافه کرد: استفاده از کارشناسان، متخصصان و اساتید مجرب این حوزه در کارگاه های آموزشی امری ضروری است.

شناسایی 213 حلقه چاه غیرمجاز در اسدآباد

معاون فرماندار اسدآباد از شناسایی213 حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان اسدآباد خبر داد و گفت: از این تعداد 62 حلقه مسدود شده و مابقی نیز در انتظار صدور حکم است.

حمزه عبدکوند عنوان کرد: یک هزار و 673 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق کشاورزی در شهرستان اسدآباد وجود دارد و سالانه 276 میلیون متر مکعب آب از آنها برداشت می شود.

وی افت سطح آب‌‌های زیرزمینی را از خطرناکترین مسائل تهدید کننده منابع طبیعی اعلام کرد و گفت: باید روش های استفاده بهینه و صحیح از منابع آبی در بین کشاورزان نهادینه شود.

هیئت رئیسه مجمع امور صنفی تویسرکان انتخاب شدند

انتخابات هیئت رئیسه مجمع امور صنفی شهرستان تویسرکان برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این انتخابات، بهرام منصوری به عنوان رئیس مجمع و عبد الحسین احمدوند و حبیب الله شاهرخی به عنوان نائب رئیس اول و دوم مجمع معرفی شدند.

وی اضافه کرد: غلامرضا بیات و ابوالقاسم سلیم زاده نیز به عنوان دبیر و خزانه دار مجمع امور صنفی شهرستان برگزیده شدند.

کد خبر 1604462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha