به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی ظهر پنجشنبه در نشست مسئولان و مدیران طرح رحمت استان افزود: ساختار نظام الهی در حکومت دینی پس از شایسته گزینی اطاعت از شایستگان بوده که یکی از این راهها اطاعت و توجه به گفتمان رهبری است.

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران از فرمانداران خواست تا بر تداوم اجرای طرح رحمت در استان تاکید کنند.
وی افزود: بودجه سالجاری به دلیل تحریم و تهدید و قانون هدفمندی یارانه که یک ضرورت برای چرخه اقتصادی جامعه بوده است
طاهایی گفت: دولت ومجلس نتوانستند قانون بودجه را قبل از سال نهایی کنند که به خرداد سالجاری موکول شد.
استاندار مازندران به ضرورت طرح رحمت در تحکیم بنیان خانواده و آمیزه های دینی اشاره کرد و گفت: فرمانداران استان راهکارهای مناسب را در قالب اعتبار داخلی و مشاوره امور بانوان در طرح رحمت عملیاتی کنند.
طاهایی به جایگاه تزکیه و تعلیم در قرآن اشاره کرد و از مبلغان طرح رحمت خواست تا با همکاری بیشتری نسبت به گذشته به آموزش دراین طرح اهتمام کنند.
استاندار مازندران، جایگاه حضرت فاطمه (س) به عنوان معلم و بانوی آموزش و تعلیم دهنده در قرآن مطرح است و به جز نقش علی (ع) وجود مقدس امام حسن(ع) و امام حسین(ع) وحضرت زینب (س) و ام کلثوم دست پرورده مکتب تربیتی حضرت فاطمه (س) هستند.
کد خبر 1604915
نظر شما