پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اسفند ۱۳۸۳، ۱۸:۵۱

روزنامه فايننشال تايمز :

بوش براي متقاعد كردن تندروهاي كاخ سفيد براي دادن امتياز به ايران با كار دشواري روبروست

كشورهاي اروپايي در گير در مذاكرات هسته اي با ايران ماه هاست كه در تلاشند حمايت كامل آمريكا را از اين روند ديپلماتيك و دادن برخي امتيازات به ايران جلب كنند .

به گزارش خبرگزاري مهر روزنامه فايننشال تايمز در تحليلي با اشاره به اين موضوع  افزود : اما اين تلاش ها بيهوده بود آمريكا بارها در را براي مختل كردن گفتگوها بست . 

اين روزنامه افزود : در يك تغيير مهم ، جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا پس از نشست هايي در بروكسل و ماينس موافقت كرد كه در سياست خود تجديد نظر كند. مشاوران بوش گفتند آمريكا ممكن است برخي امتيازات را پيشنهاد كند و در مقابل ، اروپا عواقب مشترك شكست مذاكرات با ايران را مورد بررسي قرار دهد (يعني در صورت شكست مذاكرات با آمريكا در مورد اعمال تحريم ايران همصدا شود ).

روز گذشته (پنج شنبه) بوش پا را از اين فراتر نهاد  و در براتيسلاوا  گفت : مهم اين است كه سه كشور اروپايي نماينده ناتو و آمريكا در مذاكراتشان با ايران هستند  .

بنابراين گزارش به بوش هشدارداده شد كه مذاكرات با ايران در خطر سقوط است . اروپايي ها هشداردادند كه آمريكا نيز در اين امر مقصر است  و ايجاد يك جبهه متحد براي اعمال تحريم عليه ايران دشوار خواهد بود.

يك مقام برجسته اروپايي گفت شركت مستقيم آمريكا در مذاكرات هرگز هدف واقعي نيست . مصالحه پيشنهاد شده اين است كه آمريكا اقداماتي را اتخاذ كند تا راه براي ايران براي شروع مذاكرات عضويت سازمان تجارت جهاني و گنجاندن ايران در يك تعريف نامشخصي از ساختار امنيتي منطقه اي باز شود .

فايننشال تايمز مي افزايد : رئيس جمهوري آمريكا كه امروز به واشنگتن بازگشت با كار بسيار سختي روبروست . بوش كار سخت متقاعد كردن اعضاي سرسخت كنگره و بازهاي دولت خود از جمله ديك چني معاون،  دونالد رامسفلد وزير دفاع روبروست تا آنها را متقاعد كند كه پيشنهاد اروپا را بپذيرند .

"راي تكيه" تحليلگر شوراي روابط خارجي واشنگتن در اين باره مي گويد :  بوش بايد يك كار جدي در اين زمينه انجام دهد اگر وي بخواهد مي تواند اين كار را انجام دهد .

بنابراين دولت بوش از هر گونه تغيير سياست امتناع خواهد كرد زيرا اين كار را  به عنوان دادن مشروعيت و ماندگاري حكومت  ايران قلمداد مي شود.

يك سوال بي جواب اين است كه اگر ايران پيشنهاد تامين خارجي سوخت هسته اي در مقابل توقف دائمي برنامه هسته اي خود را نپذيرد اروپا چقدر در اعمال تحريم عليه ايران پيش خواهد رفت  كاندو ليزا رايس وزير امور خارجه آمريكا اين مسئله را هفته آينده در لندن روشن خواهد كرد . يكي از مقامات گفت : بايد بر تعريف از شكست در مذاكرات با ايران و تعيين يك ضرب الاجل توافق وجودداشته باشد .

کد خبر 160533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha