پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۳۲

حجت الاسلام حسن زاده:

تولیدات داخلی باید جایگزین محصولات خارجی شود

تولیدات داخلی باید جایگزین محصولات خارجی شود

قشم - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان قشم گفت: جایگزینی تولیدات داخلی با کیفیت به جای تولیدات خارجی در سالی که در کلام رهبری به تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی مزین شده، بسیار مهم و حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد حسن زاده پیش ازظهر جمعه در آئین معارفه نخستین مدیر صنعت، معدن و تجارت در سالن مرکز رشد قشم افزود: تولید مهمترین رکن افزایش قدرت ملی محسوب می شود و امید است در سال 91 وبا توجه به تفویض اختیارات وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان منطقه آزاد شاهد روند روبه رشد تولید و صنعت در قشم باشیم.

وی ادامه داد: وقتی سرمایه در خدمت چرخه تولید قرار نگیرد آن سرمایه زنده و پویا نیست و امروز همه ما باید برای جذب سرمایه ها به ویژه سرمایه های ایرانیان خارج از کشور در راستای تقویت صنعت منطقه آزاد قشم تلاش کنیم.

امام جمعه شهرستان قشم همچنین بیان داشت: مردم نیز باید با رویکرد استفاده از تولیدات داخلی با کیفیت، نقش خود را در حمایت از نامگذاری این سال و تقویت بنیه صنعت کشور ایفا کنند.

وی با اشاره به تفویض اختیار وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: این دو اتفاق مهم نگاه به قشم را از سطح شهرستان به سطح استانی و بیشتر از آن ارتقا داده است.

کد خبر 1605338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha