لیلا محمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این تصمیم به منظور کسب تجربه بیشتر به بازیکنان تیم ملی امید و افزایش حضور و بازیهای بین المللی آنان برای مسابقات مهم آینده است.
وی افزود: فدراسیون والیبال قصد دارد با این تصمیم، تیم ملی امید والیبال ایران را برای مسابقات قهرمانی زنان آسیا آماده کنند تا این تیم بتواند پشتوانه خوابی برای تیم ملی بزرگسالان در سالهای آینده باشد.
نائب رئیس فدراسیون والیبال به قرارگرفتن تیم ایران گروه بندی مسابقات کاپ آسیا با تیم های ویتنام، چین وژاپن اشاره کرد و گفت: تیم ایران در گروه سختی در این مسابقات قرار گرفته اما همه تلاشها برای کسب نتایج مورد قبول خواهد بود.
محمدیان با بیان اینکه با توجه به وضعیت و جایگاه فعلی والیبال بانوان ایران در سطح آسیا، قرارگرفتن ایران درجمع هشت تیم پایانی این مسابقات ارزشمند است، ادامه داد: کادر فنی تیم ملی بانوان از این مسابقات جدای از کسب هر نتیجه ای به فکر کسب تجربه بازیکنان امید و مسابقات قهرمانی آسیا خواهد بود.
وی اضافه کرد: مسابقات کاپ قهرمانی آسیا روزهای 15 تا 26 شهریورماه در شهر آلماتی قزاقستان برگزارخواهد شد.
نائب رئیس فدراسیون والیبال با بیان اینکه تیم ملی والیبال ایران از اوایل امسال تاکنون تمرینات فشرده و منظمی را زیر نظر میترا شعبانیان سرمربی تیم ملی دارد، گفت: هم اکنون 19بازیکن زیر نظر کادر فنی تاکنون چهار مرحله اردو را برگزار کردند و اکنون به درخواست سرمربی تیم ملی به دنبال برپایی برون مرزی در کشور ترکیه هستیم.
محمدیان ادامه داد: در اردوی ترکیه که از مردادماه در این کشور برپا خواهد شد، پنج بازی تدارکاتی برای تیم ملی پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: کادر فنی درحال رایزنی برای برپایی اردوی دیگری در کشور صربستان و برگزاری دیداری دوستانه با تیم ملی این کشور است.
نظر شما