پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۱۶

دانشگاه اصفهان میزبان سنتهای ایرانی می شود

دانشگاه اصفهان میزبان سنتهای ایرانی می شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: به همت کانون دانشجویی فرهنگ پژوهان ایرانا، همایش سرای امید به منظور بزرگداشت ایران و سنتهای ایرانی در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این همایش که در تالار اعظم  دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد، دکتر جعفری زند، باستان‌شناس و سرپرست تیم کاوش تپه اشرف و مهندس محمد درویش، کارشناس محیط زیست و عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

در این همایش، میزگردی با حضور مسئولان صنایع دستی و اساتید دانشگاه هنر برگزار می‌شود و ویژه برنامه نقالی شاهنامه نیز به اجرا درخواهد آمد.

همایش سرای امید 31 اردیبهشت ماه از ساعت 15 در تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود و ورود برای عموم به شرط رعایت ضوابط دانشگاه و اعلام حضور به دفتر این کانون در دانشگاه اصفهان آزاد خواهد بود.

کد خبر 1605785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha