علی اصغر منصورخاکی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تسطیح اراضی کشاورزی البرز افزود: جهاد کشاورزی البرز، تسطیح اراضی کشاورزی را در راستای تسهیل فعالیت های کشاورزی دنبال کرده است.
رئیس جهاد کشاورزی البرز ادامه داد: برای تسطحیح اراضی کشاورزی لازم است اقدامات لازم صورت گیرد تا این امر با بالاترین کیفیت ممکن انجام شود و اثربخشی مد نظر را به همراه خود داشته باشد.
وی گفت: طی سالهای فعالیت دولتهای نهم و دهم، سه هزار و 150 هکتار از اراضی کشاورزی البرز به دنبال تعامل و همکاری بخش های ذیربط و دست اندرکار، تسطیح شده است.
منصورخاکی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر درباره ضرورت اجرای سیاست های نوین آبیاری نیز افزود: جهاد کشاورزی استان البرز به ضرورت اجرای سیستم های نوین آبیاری توجه ویژه ای دارد و این امر را در برنامه ها و تصمیم گیری های خود لحاظ کرده است.
وی ادامه داد: در این زمینه، اجرای سیستم های نوین آبیاری از نوع تحت فشار اهمیت فراوانی دارد و انجام آن، بازدهی و اثربخشی فعالیت ها در بخش کشاورزی را افزایش می دهد.
اجرای سیستم های نوین آبیاری تحت فشار به میزان شش هزار و 60 هکتار
رئیس جهاد کشاورزی البرز گفت: در هفت سال، اجرای سیستم های نوین آبیاری(تحت فشار) به میزان شش هزار و 60 هکتار در استان البرز دنبال شده است.
منصورخاکی افزود: این میزان اجرای سیستم های نوین آبیاری، در سال های فعالیت دولت های نهم و دهم در استان البرز صورت گرفته و جهاد کشاورزی در این زمینه تعامل داشته است.
نظر شما