به گزارش خبرنگار مهر، مسئول برنامهنویسی مرکز فرهنگ و معارف قرآن ظهر یکشنبه در مراسم رونمایی از 8 نرم افزار قرآنی طی سخنانی درباره این نرم افزارها اظهار داشت: علوم و معارف قرآن، فرهنگ قرآن 3 ، تفسیر راهنمای 3، دائرة المعارف 3، فرهنگ موضوعی تفاسیر، پرسمان های قرآنی 3، تفسیر و ترجمه و علوم قرآن از جمله این نرم افزارها به شمار می روند.
حجتالاسلام موسوی عبادی با بیان اینکه این نرم افزارها با عنوان شجره طیبه تولید شده است در تشریح ویژگیهای این نرم افزارها اظهار داشت: نرم افزار علوم و معارف قرآن شامل 55 عنوان کتاب است که در 138 جلد جمع آوری شده و در بردارنده بزرگترین فرهنگنامه قرآن با صدها هزار موضوع قرآنی است.
وی با اشاره به ویژگیهای نرمافزار فرهنگ قرآن 3 اضافه کرد: این نرم افزار در 33 جلد شامل بیش از 64 هزار موضوع اصلی و ده هزار عنوان فرعی است.
مسئول برنامهنویسی مرکز فرهنگ و معارف قرآن در تشریح خصوصیات نرم افزار تفسیر راهنمای 3 بیان داشت: این نرم افزار شامل نگارش یک دوره کامل تفسیر قرآن کریم در 20 جلد است.
وی افزود: همچنین نرم افزار دائرةالمعارف 3 نیز دیگر نرم افزار تولید شده این مرکز است که شامل بیش از سه هزار مدخل اصلی است و در هشت جلد گردآوری شده است.
موسوی عبادی، در توصیف ویژگیهای فرهنگ موضوعی تفاسیر قرآن با بیان اینکه این نرم افزار شامل سه جلد با بیش از 37 هزار نمایه است اظهار داشت: تحقیقی از 20 دوره تفسیر به همراه متن 20 دوره تفسیر از تفاسیر شیعه و اهل سنت در این نرم افزار گنجانده شده است.
وی با اشاره به نرمافزار تفسیر و ترجمه اضافه کرد: این نرم افزار در بردارنده شامل تفسیر و ترجمه های منتشره در مرکز فرهنگ و معارف است.
مسئول برنامهنویسی مرکز فرهنگ و معارف قرآن همچنین در تشریح ویژگیهای نرم افزار پرسمان های قرآنی 3 بیان داشت: در این نرم افزار هزاران سئوال و جواب قرآنی در بیش از 19 جلد با موضوعات مختلف وجود دارد.
وی همچنین با اشاره به نرم افزار علوم قرآنی مرکز گفت: این نرم افزار به معرفی شخصیت های قرآنی پرداخته و در 16 جلد جمع آوری شده است.

قم - خبرگزاری مهر: مراسم رونمایی از هشت نرم افزار قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم برگزار شد.
کد خبر 1607196
نظر شما