پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۹:۱۵

ترابیان مطرح کرد:

ایران، ژاپن، ازبکستان و تایلند مربع مدعیان قهرمانی را تشکیل می‌دهند

ایران، ژاپن، ازبکستان و تایلند مربع مدعیان قهرمانی را تشکیل می‌دهند

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال با ابراز رضایت از وضعیت تیم ملی فوتسال کشورمان، از تیم‌های ایران، ژاپن، ازبکستان و تایلند به عنوان مربی مدعیان قهرمانی در این جام نام برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس ترابیان در گفتگو با سایت فدراسیون فوتبال در مورد آخرین وضعیت تیم ملی فوتسال کشورمان ضمن بیان مطلب فوق گفت: خوشبختانه تیم ملی فوتسال ایران آماده حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا و مقدماتی جام جهانی است و حاشیه‌ها هیچ تاثیری بر کار تیمی ندارد.

وی افزود: فوتسال  ایران هم در بحث کمیته فوتسال و هم در بحث تیم‌های ملی برنامه‌ریزی سیستماتیک دارد و کارش را پیش می‌برد. ما برنامه‌هایمان را برای یک سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم و می‌دانیم باید در چه تاریخی، چه اردو یا چه برنامه‌ای داشته باشیم.

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال، ادامه داد: تیم ملی فوتسال ایران با شرکت در تورنمنت چین نقاط ضعفش را شناخت و ما بازیهای بسیار خوبی را مقابل چین، ژاپن و رومانی برگزار کردیم. برابر چین که تیم بسیار خوبی دارد، به پیروزی رسیدیم مقابل ژاپن آنها به هر دری زدند تا شکست نیمه اولشان مقابل ما را جبران کنند و اگر کمی بدشانس نبودیم به ژاپن نمی‌باختیم.

ترابیان اضافه کرد: قبلا سه مرتبه مقابل رومانی به میدان رفته بودیم که حاصل آن یک پیروزی، یکم تساوی و یک باخت بود. در بازی اخیر به قصد محک زدن تیم ملی فوتسال بازی خوبی با کشوری مثل رومانی داشتیم. رومانی، اسلوونی، اوکراین و کرواسی کشورهای بسیار قدرتمندی در فوتسال هستند اما چون در فوتسال اروپا مجبورند با کشورهای قدرتمندی مثل اسپانیا و ایتالیا رقابت کنند، نمی‌توانند به سطح اول فوتسال اروپا برسند.

وی همچنین تصریح کرد: به نظرم تیم‌های ایران، ژاپن ، تایلند و ازبکستان مربع مدعیان رقابتهای امارات را تشکیل داده‌اند. تیم ‌ژاپن سرمربی اسپانیایی دارد و اردویی در اسپانیا داشته است. هدایت ازبکستان را هم مندز اسپانیایی برعهده دارد و اردویی اروپایی داشته و حریف سرسختی خواهد بود

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال در پایان گفت: تایلند با ویکتور هرمانس هلندی هم بسیار خوب بوده و اردوهایی در ایتالیا و هلند داشته و آماده به امارات می‌آیند. البته از تیم ملی فوتسال چین هم نباید گذشت که سرمربی برزیلی دارد و در تورنمنت چین توانست ژاپن را شکست دهد. با همه این تفاسیر عقیده دارم تیم ملی فوتسال ایران می‌تواند قهرمانی دوره قبل را تکرار کند.

کد خبر 1607279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha