به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی نورمحمدی یکشنبه در همایش اردیبهشت تئاتر ایران که در نگارخانه فرهنگی هنری بهار گرمسار برگزار شد، گفت: از تئاتر به عنوان ابزاری مناسب برای تکامل انسان ها بایستی استفاده شود که از آن کمتر بهره گرفته شده است.
وی تصریح کرد: می بایست با نمایش توانایی های اجتماعی و فرهنگی شهرستان گرمسار در عرصه تئاتر، قابلیت های اصلی این هنر را بومی سازی کنیم.
نورمحمدی ادامه داد: گروه های تئاتر شهرستان گرمسار چندین دوره به عنوان نماینده شاخص استان سمنان با بهره گیری از توانایی های خود به جشنواره ها و همایش های کشوری راه یافته اند و هفت عنوان را بصورت صحنه ای، میدانی و خیابانی با متن های بومی اجرا کرده اند.
وی افزود: تئاتر شهرستان به لحاظ کمی، بومی سازی شده است اما به لحاظ کیفیتی نیازمند توجه و حمایت بیشتر است.
هدایت الله خیاطیان معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این آئین گفت: اقدامات و برنامه ها به دو صورت شهرستان محوری و مجتمع محوری در دستور کار قرار گرفته است.
نظر شما