پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۴

بیات:

ایران در تولید PVC و کاستیک خودکفا شد/ افزایش 700 میلیون دلاری درآمد کشور

ایران در تولید PVC و کاستیک خودکفا شد/ افزایش 700 میلیون دلاری درآمد کشور

ماهشهر - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی ایران گفت: با راه اندازی مجتمع پتروشیمی اروند در ماهشهر، ایران در تولید PVC و کاستیک خودکفا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین بیات پیش از ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح سه طرح طرح تولید پی وی سی پتروشیمی اروند، پروژه تولید اکسیژن و نیتروژن پتروشیمی مارون و نیز اسکله دوم مایعات منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر با حضور رئیس جمهور اظهار کرد: ظرفیت تولیدات کشور در بخش پتروشیمی با افتتاح این سه طرح دو میلیون و 834 هزار تن اضافه شد که این امر ایران را به عنوان یکی از قدرتهای بزرگ پتروشیمی تبدیل کرده است.

وی افزود: این سه طرح در مجموع با سرمایه گذاری 16 هزار و 217 میلیارد ریال ساخت و راه اندازی شده اند که درآمدی معدل 700 میلیون دلار به صورت سالانه عاید کشور می کند.

معاون وزیر نفت عنوان کرد: با افتتاح این سه طرح برای یک هزار و 600 نفر به صورت مستقیم ایجاد شغل شده و در هنگام ساخت آنها نیز 51 میلیون نفرساعت شغل ایجاد شده بود.

بیات تصریح کرد: 80 درصد نیرو و تجهیزات به کار رفته در این سه پروژه از توان داخل بود است که این امر یک رکورد به حساب می آید.

وی تاکید کرد: با ساخت مجتمع پتروشیمی اروند، ایران در ساخت و تولید PVC و کاستیک خودکفا شده و هم اکنون علاوه بر تامین نیاز داخل می توانیم به سایر کشورهای این مواد را صادر کنیم. این در حالی است که قبل از راه اندازی این مجتمع PVC و کاستیک در کشور با نرخ بالایی عرضه می شد ولی هم اکنون قیمتها و عرضه این محصولات به حالت عادی بازگشته است.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی افزود: همچنین در مجتمع اروند تولید PVC پزشکی نیز صورت می گیرد که این کار علاوه بر تامین نیاز داخل، صادرات فراوانی را برای کشور نیز به ارمغان می آورد.

بیات گفت: در مجتمع اروند برای تولید گازهای کلر و کاستیک از سیتم نوینی استفاده شده که این صنعت یک سیستم پاک به حساب می آید و هیچگونه آلودگی زیست محیطی به همراه ندارد.

وی تاکید کرد: با راه اندازی این مجتمع عمده نیاز کشور برای تولیدات دارویی، بهداشتی و غذایی برطرف شده و می توان امیدوار بود که این صنایع در کشور جهشی خیره کننده داشته باشند.

معاون وزیر نفت همچنین در حضور رئیس جمهور خواستار حمایت بانکهای کشور از طرح های در دست ساخت و مطالعه پتروشیمی کشور شد.

پیش از ظهر امروز محمود احمدی نژاد با سفر به شهرستان ماهشهر در استان خوزستان به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، طرح تولید پی وی سی پتروشیمی اروند، پروژه تولید اکسیژن و نیتروژن پتروشیمی مارون و نیز اسکله دوم مایعات منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی(ماهشهر) را افتتاح کرد.
کد خبر 1607786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha