پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۵۸

با حضور رئیس جمهور/

همایش ملی تجلیل از فردوسی‌پژوهان برگزار می‌شود

همایش ملی تجلیل از فردوسی‌پژوهان برگزار می‌شود

همایش ملی «تجلیل از فردوسی پژوهان و نکوداشت ثبت جهانی نقالی در فهرست میراث ناملموس یونسکو» با حضور رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود علویان صدر معاون میراث میراث فرهنگی کشور با اعلام این خبر گفت: همایش ملی «تجلیل از فردوسی‌پژوهان و نکوداشت ثبت جهانی نقالی در فهرست میراث ناملموس یونسکو» سه‌شنبه 9 خرداد با حضور محمود احمدی‌نژاد رییس جمهور کشورمان و سیدحسن موسوی معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.

وی افزود: در این همایش از 14 نفر از فردوسی‌پژوهان، نقالان و پژوهشگران حوزه نمایش آیینهای سنتی تجلیل به عمل خواهد آمد.

علویان صدر همچنین با بیان اینکه در این همایش از کسانی که پرونده ثبت جهانی نقالی را تهیه کردند قدردانی خواهد شد خاطرنشان کرد: پرونده ثبت جهانی نقالی در فهرست میراث ناملموس یکی از پرونده‌های بی‌نقص یونسکو به شمار می‌رود که هر سال از سوی یونسکو به عنوان الگو برای کشورهای مختلف ارسال می‌شود.

اجرای ارکستر سمفونیک صدا و سیما، نقالی، شاهنامه‌خوانی، سخنرانی تخصصی در حوزه نقش راویان در انتقال میراث شفاهی و اسطوره‌های ایرانی به نسل‌های آینده و ... از جمله برنامه‌های همایش ملی تجلیل از فردوسی پژوهان و نکوداشت ثبت جهانی نقالی در فهرست میراث ناملوس یونسکو  به شمار می‌رود.

کد خبر 1613229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha