پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۳۴

تاجیک:

750 تن انبه در کهنوج برداشت می شود

750 تن انبه در کهنوج برداشت می شود

کهنوج - خبرگزاری مهر: مسئول اداره بهبود تولیدات گیاهی کهنوج از برداشت 750 تن انبه از باغات این شهرستان خبر داد.

محمدرضا تاجیک در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز عملیات برداشت انبه در کهنوج اظهار داشت: از 80 هکتار باغ موجود این شهرستان، 50 هکتار باغ مثمر هستند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر باغات انبه کهنوج در روستای دهکهان هستند، ادامه داد: پیش بینی می شود که 750 تن انبه از این باغات برداشت شود.

این مسئول تصریح کرد: دهکهان به دلیل شرایط آب و هوایی برای کاشت انواع مرکبات، خرما، موز و انبه مناسب است.

تاجیک بر لزوم کشت مکانیزه انبه تاکید کرد و افزود: اکثر باغات انبه کهنوج از نوع محلی هستند که متاسفانه بازدهی اقتصادی چندانی ندارد و کشاورزان باید برای صرفه اقتصادی بیشتر به کشت علمی این محصول روی بیاورند.

وی با اشاره به خشکسالی های اخیر و همچنین بیماری های باغات مرکبات گفت: کاشت درختان اصلاح شده انبه بهترین کشت جایگزین برای مرکبات است.


 
کد خبر 1613887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha