به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید سید اعلایی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در وزارت راه و شهرسازی و نهاد های تابعه 25 هزار نیروی شرکتی داشتیم که اکثریت آنها تبدیل وضعیت شده اند.
وی گفت: نیروهای که تا کنون وضعیت آنها مشخص نشده تا پایان خرداد ماه جاری تبدیل وضعیتت و قراردادی می شوند.
وی از اخد مجوز استخدامی 3 هزار و 702 نفر برای ادارات راه و شهرسازی استانها خبر داد و گفت: جذب و استخدام 54 نفر سهمیه خراسان جنوبی است.
وی درخصوص تشکیل ادارات راه و شهرسازی در استانها یادآور شد: تنها در سه استان بحث ادغام اداره کل راه و ترابری و مسکن و شهرسازی انجام نشده است که تا پایان خرداد ماه سال جاری انجام می شود.
افتتاح یک و نیم میلیون واحد مسکن مهر روستایی و شهری تا پایان سال 91
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی از افتتاح یک و نیم میلیون واحد مسکن مهر شهری و روستایی تا پایان سال جاری در سطح کشور خبر داد.
سیداعلایی بیان داشت: از این تعداد 600 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای بالای 25 هزار نفر، 120 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر، 180 هزار واحد در بافت فرسوده شهرها و 300 هزار واحد در شهرها ی جدید التاسیس افتتاح می شود.
وی عنوان کرد: این وزارتخانه در حال حاضر یک میلیون و 800 هزار واحد مسکن مهر را مدیریت می کند.
سید اعلایی با بیان اینکه در بحث مسکن روستایی نیز 2 میلیون و 600 هزار واحد از سال 84 در سطح کشور ساخت آن آغاز شده است، اظهارداشت: تا کنون یک میلیون و 300 هزار واحد به بهره برداری رسیده است.
به گفته وی تا پایان امسال این رقم به یک میلیون و 500 هزار واحد خواهد رسید.
نظر شما