مدیر عامل شرکت برق استان لرستان ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری این همایش در گفتگو با خبرنگا مهر با تاکید بر اهمیت موضوع ایمنی در صنعت برق؛ اظهار داشت: این همایش به صورت استانی به همت شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان و دانشگاه پیام نور لرستان برگزار شد.
وی با تشکر از دانشگاه پیام نور به خاطر مشارکت در اجرای این همایش، بیان داشت: امیدواریم با برگزاری این همایش تلنگری به همکاران و صنعت گران و همه کسانی که کارهای فنی انجام می دهند زده باشیم که ایمنی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
بحرینی به اهداف برگزاری این همایش اشاره کرد و بیان داشت: ارتقا و گسترش فرهنگ رعایت مسائل ایمنی قبل، حین و بعد از انجام کار، فراهم کردن بستر مناسب انجام تحقیقات و پژوهش های علمی و کاربردی در حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست از اهداف این همایش بوده است.
وی توسعه تعاملات و ارتباطات نظام مند با ادارات و ارگانهای استان لرستان در حوزه سلامت شغلی، ایمنی و محیط زیست و ارتقاء ارتباط صنعت و دانشگاه و ایجاد زمینه مناسب همکاری بین محققین دانشگاهی و کارشناسان ایمنی در صنعت برق را از دیگر اهداف این همایش استانی برشمرد.
وی همچنین به محورهای اصلی همایش اشاره کرد و گفت: این همایش در سه بخش اصلی ایمنی و مدیریت ریسک، ایمنی و محیط زیست، ایمنی و سلامت شغلی و فرهنگ ایمنی برگزار شد.
نظر شما