پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۵

پنج ورزشکار زنجانی شانس خود را برای حضور در ترکیب اصلی تیم ملی محک می‌زنند

پنج ورزشکار زنجانی شانس خود را برای حضور در ترکیب اصلی تیم ملی محک می‌زنند

زنجان - خبرگزاری مهر: با آغاز مرحله دوم اردوی انتخابی تیم‌ملی ووشو بزرگسالان ایران در بخش ساندا، پنج ورزشکار زنجانی از امروز شانس خود را برای حضور در ترکیب اصلی تیم‌ملی جهت اعزام به هشتمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا محک خواهند زد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله دوم اردوی انتخابی تیم‌ملی ووشو بزرگسالان ایران از امروز با حضور 20 سانداکار در بخش آقایان و 12 ورزشکار در بخش بانوان آغاز خواهد شد تا در مجموع 16 نفر جواز حضور در ترکیب نهایی تیم‌ملی را به دست آورند. در بخش تالو نیز 11 ملی‌پوش در بخش مردان و 7 تالوکار در بخش بانوان اردونشین هستند.
 
در همین راستا و در وزن منهای 52 کیلوگرم رضا سبحانی با مسعود انصاری به مصاف یکدیگر خواهند رفت تا از بین این دو ورزشکار زنجانی یکی به عنوان نفر فیکس تیم‌ملی در این وزن انتخاب شود. در وزن منهای 56 کیوگرم نیز باز هم دو ورزشکار دیگر زنجانی به نام‌های علی بختیاری و اکبر محمدزاده حضور دارند که باید شانس خود را برای قرار گرفتن در ترکیب نهایی تیم‌ملی محک بزنند که به این ترتیب از همین حالا باید گفت که ملی‌پوشان زنجانی در دو وزن اول و دوم توانسته‌اند به عضویت تیم‌ملی درآیند.
 
در وزن منهای 60 کیلوگرم که هیچ ورزشکار زنجانی حضور ندارد، علی یوسفی با حمید قره‌داغی پیکار خواهد کرد و در وزن منهای 65 کیلوگرم نیز یکی دیگر از ورزشکاران زنجانی با کوله‌باری از تجربه حضور خواهد داشت که بر همین اساس، محسن محمدسیفی که تا به امروز افتخارات زیادی را برای ووشو ایران و استان زنجان به دست آورده است، در برابر صادق حیدری صف‌آرایی خواهد کرد که به احتمال زیاد باید سهمیه این وزن را نیز به زنجانی‌ها احتصاص داد.
 
در شش وزن دیگر ووشو زنجان هیچ سهمیه‌ای در این اردو ندارد، اما با این وجود شاهد رقابت‌های حساسی خواهیم بود که در همین راستا و در وزن منهای 70 کیلوگرم سجاد عباسی با میلاد قزل‌سفلو، در وزن منهای 75 کیلوگرم جواد آقایی با امید زارع‌رفیع، در وزن منهای 80 کیلوگرم حمیدرضا لادور با امیر فضلی، در وزن منهای 85 کیلوگرم حمیدرضا قلی‌پور با غلام حسین‌زاده، در وزن منهای 90 کیلوگرم محمد دولت‌مندی با کامران مروتی و در وزن به اضافه 90 کیلوگرم نیز مرتضی عظیمی با مهدی ادیب‌نژاد روبه‌رو خواهد شد.
 
در هر وزن 2 نفر حضور دارند که 3 مسابقه رو در رو برگزار خواهند کرد که هر ووشوکاری بتواند صاحب 2 برد شود به عنوان نفر فیکس وزن خود انتخاب خواهد شد. هشتمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا از 26 مرداد تا 4 شهریور ماه امسال در هوشی‌مینه ویتنام برگزار خواهد شد.
 
کد خبر 1616527

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha