پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ خرداد ۱۳۹۱، ۹:۵۸

محرابیان:

مهر ماندگار انقلابی بی نظیر رقم می زند/ راه اندازی 11 فاز پالایشگاهی

مهر ماندگار انقلابی بی نظیر رقم می زند/ راه اندازی 11 فاز پالایشگاهی

گرگان - خبرگزاری مهر: دستیار ویژه رئیس جمهور در طرح های مهر ماندگار افزود: تکمیل طرح های کلان ملی و طرح های تاثیرگذار تاثیرات فراوانی روی شاخص های ملی در بخش های مختلف دارد و انقلابی بی نظیر در حال رقم خوردن است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر محرابیان شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: در طرح مهر ماندگار 850 طرح کلان و تاثیرگذار در کشور انتخاب شد.

پیشرفت 60 درصدی طرح های مهر ماندگار

وی اظهار داشت: متوسط پیشرفت طرح های مهر ماندگار بیش از 60 درصد است که 170 هزار میلیارد تومان به نرخ سنواتی ارزش سرمایه گذاری دارد.

وی عنوان کرد: در حوزه های مختلف یک انقلاب بی نظیر در حال رقم خوردن است و شاهد توسعه یابی این بخش ها هستیم.

محرابیان گفت: در بخش نفت شاهد راه اندازی 9 فاز در پارس جنوبی بودیم و در پروژه های مهر ماندگار در پی راه اندازی 11 فاز در پارس جنوبی هستیم که تمامی توسط مهندسان و سرمایه گذاران ایرانی انجام می شود.

دستیار ویژه رئیس جمهور عنوان کرد: در پالایشگاهها 9 طرح پالایشگاه عظیم در کشور راه اندزای می شود که تا از دو ماه دیگر افتتاح آنها دآغاز می شود و کشور را تبدیل به تولید کننده بزرگ محصولات نفتی و بنزین می کند.

اجرای 18 طرح عظیم پتروشیمی

وی افزود: در پتروشیمی بجز پتروشیمی گلستان 18 طرح عظیم پتروشیمی به بهره بردرای می رسد که دو طرح آماده افتتاح است.

محرابیان گفت: در نیروگاهها، 20 طرح نیروگاه حرارتی، سه طرح نیروگاه برق آبی، راه اندازی می شود که مجموع انرژی آن برابر 11 هزار مگاوات تولید برق در کشور است که رقمی بی سابقه است.

وی افزود: در سد سازی 65 سد متوسط و بزرگ در کشور راه اندازی می شود که یک رکورد بی سابقه است.

محرابیان اظهار داشت: در بخش شبکه های کشاورزی آب 380 هزار هکتار آبیاری شبکه ای داریم که تاکنون حداکثر رکورد در کشور 70 هزار هکتار بوده است.

وی گفت: در بخش راه و راه آهن، طرح های چندهزار کیلومتری داریم و در بهداشت ودرمان 180 بیمارستان وجود دارد و در حوزه های دیگر به همین منوال است.

افتتاح بزرگترین طرح پل سازی

دستیار ویژه رئیس جمهور گفت: بزرگترین طرح پل سازی کشور تا خرداد 92 به بهره بردرای می رسد که حدفاصل بندرعباس تا قشم به طول دو کیلومتر احداث می شود.

وی افزود: اغلب این طرح ها بازدید شد و مقایسه ها نشان می دهد این طرح ها طبق زمانبندی انجام می شود.

کد خبر 1616532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha