مهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای برنامه های مدون تعزیرات حکومتی در سال جدید و حمایت از تولیدات داخلی شعب تعزیرات حکومتی در جهت برخورد با متخلفین اقتصادی خاصه در بخش کشاورزی از آماده گی لازم برخوردارند.
وی با بیان اینکه در فصل کشاورزی عده ای فرصت طلب و سودجو در صدد ایجاد بازاری کاذب در عرضه نهاده های کشاورزی هستند: این اداره کل با ایجاد گشت های سیار با مراجع ذیصلاح و متخلفان را شناسایی و با تنظیم گزارشات لازم جهت رسیدگی به تخلفات صورت گرفته به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
این مقام قضایی تعزیرات حکومتی مازندران افزود:روسای شعب تعزیرات حکومتی با توجه به اهمیت موضوع و تاکیدات ریاست سازمان با حدت و شدت بیشتری با تخلفات عرضه کنندگان نهاده های کشاورزی برخورد می کنند و اشد مجازات تعزیری را برای متخلفین ملحوظ نظر قرار می دهند.
وی در خصوص مجازات قانونی احصاء شده برای متخلفان این بخش گفت: مجازات های قانونی نظیر جزای نقدی، ممهور پروانه کسب، قطع خدمات دولتی، نصب پارچه تخلف و پلمپ واحد متخلف بوده که مجازات های فوق الاشاره با توجه به مراتب تخلف اعمال خواهد شد.
عباسی در خصوص عملکرد اداره متبوعش از ابتدای سال تا کنون در برخورد با عرضه کنندگان متخلف نهاده های کشاورزی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون 30 فقره پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی استان ارجاع که از این تعداد23 فقره رسیدگی و متخلفان به مبلغ 37 میلیون و 835 هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.
وی درباره تخلفات این پرونده ها گفت: عمده تخلفات در این پرونده ها، گرانفروشی 15 فقره، عدم درج قیمت 10 فقره و تقلب با پنج فقره بود.
نظر شما