به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی پیش از ظهر پنجشنبه در همایش فعالان و ممتازان قرآنی با اشاره به وجود 150 موسسه قرآنی در کرمان گفت: در سال گذشته اعتبار ویژه برای فعالیت این نهاد ها در نظر گرفته شد که در سال جاری به کار گرفته خواهد شد.
وی با اشاره به افزایش حمایت مسئولین از فعالیت های قرآنی تصریح کرد: آموزه های قرآنی باید در جامعه و ویژه در بین نسل جوان ترویج پیدا کند.
حسینی یادآور شد: باید با فرهنگسازی مناسب و آگاه سازی جامعه جوانان را به سمت مراکز قرآنی سوق دهیم.
وی از برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن خبر داد و افزود: این نمایشگاه در طول ماه مبارک رمضان برپا می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرآن را بهترین راهنمای بشریت دانست و افزود: امام راحل فرهنگ قرآنی را در جامعه احیا کرد.
حسینی ادامه داد: امروز مقام معظم رهبری با دلسوزی تمام این امر را ادامه می دهند و بر لزوم ترویج فرهنگ قرآنی و استفاده عملی از قرآن تاکید ویژه دارند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: قرآن مخصوص مکان یا زمان خاصی نیست و این کتاب الهی در همه حال می تواند نجات دهنده انسان ها باشد و آنها را به مقام قرب الهی نزدیک کند.
وی همچنین بر لزوم ترویج فضایل اخلاقی در بین افراد جامعه تاکید کرد و بیان داشت: این امر باعث می شود خوبی ها جای بدی ها و رذایل اخلاقی را بگیرد.
نظر شما