علاءالدین سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تفاوتهای حکومت امام خمینی با دیگر حکومتهای جهان، با بیان این مطلب افزود: حکومتهای متفاوتی از جمله حکومتهای کمونیستی، مارکسیستی و... در جهان شکل گرفت و از آنها نیز اقتباس شد؛ ولی در مورد حکومت امام خمینی (ره) امکان اقتباس وجود ندارد.
وی گفت: امام خمینی (ره) حکومتی را پایه گذاری کرد که نمونه ای در جهان نداشت و امروز نیز نمونه آن وجود ندارد؛ در حالیکه حکومتهایی که در شرق و غرب عالم شکل گرفت مشابه آنها به وجود دارد.
سیفی تاکید کرد: لازم است با دانشجویان علوم سیاسی در این خصوص صحبت کرد و ابعاد متفاوت شیوه حکومت داری و بی مانند بودن حکومت تشکیل شده را تببین و بررسی کرد.
معاون فرهنگی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با تاکید بر شناخت امام خمینی (ره) توسط جوانان اظهار داشت: معرفی ابعاد شخصیتی امام راحل باید به اندازه ای ریشه ای و عمیق باشد که جوانی را پیدا نکنیم که امام را به بزرگی یاد نکند و کارهای بزرگ و تاثیرات بی اندازه امام خمینی (ره) بر جهان را نشناسد.
وی در این خصوص از رسانه ها و نویسندگان درخواست کرد اهتمام ویژه ای نسبت به این امر داشته باشند و تصریح کرد: از افرادی که توانایی معرفی ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره) را دارند، استمداد می طلبیم؛ تا آنجا که جوانی نباشد که وی را به درستی و آنچنان که باید نشناسند.

کرج – خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: امام خمینی (ره) حکومتی را تشکیل داد که امکان هیچ اقتباسی از آن وجود ندارد.
نظر شما