پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۲۷

دانشجو در گفتگو با مهر:

30میلیون متر مکعب آب سد طالقان به قزوین اختصاص یافت

30میلیون متر مکعب آب سد طالقان به قزوین اختصاص یافت

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین گفت: مجوز اختصاص 30 میلیون متر مکعب از سهمیه آب انتقالی از سد طالقان به قزوین برای تامین آب شرب استان دریافت شد.

کیومرث دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با پیگیری ها و تلاش های به عمل آمده تخصیص آب برای مصرف شرب استان تا افق میان مدت از طریق وزارت نیرو دریافت شد.

وی افزود: پس از اتمام مطالعات مرحله اول طرح جامع تامین و انتقال آب شرب و صنعت استان قزوین و همچنین برگزاری جلسات متعدد کارشناسی در این خصوص در سطح وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در سیصد و نهمین جلسه کمیسیون تخصیص آب وزارت نیرو با تخصیص 30 میلیون مترمکعب از سهمیه آب انتقالی از سد طالقان به قزوین موافقت شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین تصریح کرد: سهیمه آب اختصاص یافته برای تامین کمبود آب شرب 9 شهر و 95 روستای استان در محدوده آبیک، قزوین تا اقبالیه در افق میان مدت و برای جمعیتی بالغ بر یک میلیون و یکصد هزار نفر مورد موافقت قرار گرفته است.

دانشجو اظهارامیدواری کرد: با اجرای مرحله اول طرح جامع تامین آب شرب و صنعت استان قزوین مشکل کمبود میزان و کیفی آب شرب استان تا افق 1415 برطرف خواهد شد. 

کد خبر 1618735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha