پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ خرداد ۱۳۹۱، ۵:۲۲

الزام دانش آموزان هنرستانی به گذراندن دروس تخصصی از سال اول

الزام دانش آموزان هنرستانی به گذراندن دروس تخصصی از سال اول

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران گفت: گذراندن دروس تخصصی برای دانش آموز هنرستانی با اجرای نظام 3-3-6 از همان سال اول ورود به هنرستان الزامی می‌شود.

محمود حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قرار است بر اساس نظام 3-3-6 در هر سال تغییراتی در مقاطع مختلف تحصیلی ایجاد شود که امسال این تغییرات شامل افزایش یک پایه به مقطع ابتدایی و همچنین تغییر محتوای کتابهای پایه دوم ابتدایی است.

وی افزود: هم اکنون دانش آموزان دبیرستانی و هنرستانی به همان شکل سابق تحصیلات خود را ادامه می دهند.

به گفتی حسینی، اما با اعمال تغییرات در پایه های دبیرستان و هنرستان در نظام 3-3-6، دانش آموزان هنرستانی ملزم به گذراندن دروس تخصصی رشته انتخابی خود از همان نخستین سال ورود به هنرستان هستند.

وی با بیان اینکه این طرح در سال تحصیلی جدید اجرا نمی شود، توضیح داد: هم اکنون دانش آموزان هنرستانی در سال اول دروس عمومی را گذرانده و از سال دوم دروس تخصصی را انتخاب می کنند که با اجرای نظام 3-3-6 در هنرستانها در سالهای آینده، دانش آموزان هنرستانی از همان سال اول باید دروس تخصصی را انتخاب واحد کنند و دروس عمومی را نیز طی سه سال می خوانند.

 


 

کد خبر 1619853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha