به گزارش خبرنگار مهر ، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر صبح امروز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: این همایش علمی آموزشی با محوریت فناوری نانو و اهمیت آن، روش های ساخت، روش های بررسی و شناسایی و کاربردهای نانو تکنولوژی در علوم مختلف برگزار شد.
مهدی قیامی راد گفت: برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی در رشته های مختلف در جهت ارتقاء غنای علمی دانشجویان و بازدید علمی از مراکز علمی، صنعتی و خدماتی و ارتقاء کیفی و کمی کلاسها با بهره مندی از استادان با تجربه و مرتبه علمی بالا از برنامه های آموزشی این دانشگاه است.
وی افزود: دراین همایش دو روزه که 16 و 17 خرداد برگزار شد استادان برجسته دانشگاهی سخنرانی خود را در قالب مقدمات خواص و کاربردهای نانو ساختارها، روشهای سنتز و شناسایی نانو ساختارها، کاربردهای نانوتکنولوژی در علوم زیستی، کاربردهای نانو تکنولوژی در علوم در محل سالن آمفی تئاتر واحد اهر ارائه کردند.
این گزارش حاکیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با 10 هزار و 500 دانشجو در 134 رشته کارشناسی ارشد، کارشناسی، کاردانی با 750 نفر هیئت علمی تمام وقت، نیمه وقت و حق التدریس بزرگترین مجتمع آموزش عالی شمال شرق استان آذربایجان شرقی است.
نظر شما