پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۰۵

با استقبال رسمی هوجین تائو ؛

دیدار دو جانبه احمدی نژاد با رئیس جمهور چین آغاز شد

دیدار دو جانبه احمدی نژاد با رئیس جمهور چین آغاز شد

با استقبال رسمی هوجین تائو، دیدار و مذاکرات دو جانبه و رسمی روسای جمهور ایران و چین آغاز شد .

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی نژاد که از شامگاه سه شنبه به وقت محلی به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس سران سازمان کشورهای همکاری های شانگهای و دیداری رسمی از چین وارد پکن شده بود، پیش از ظهر امروز (جمعه) با استقبال رسمی هوجین تائو رئیس جمهور چین، دیدار و مذاکرات رسمی خود را آغاز کردند.

در مراسم استقبال رسمی از رئیس جمهور کشورمان ابتدا روسای جمهور ، هیات های همراه را به یکدیگر معرفی کرده و سپس سرود ملی ایران و چین توسط یگان تشریفات نواخته شد و پس از آن دکتر احمدی نژاد و هوجین تائو از یگان تشریفات سان دیدند.
 
پس از برگزاری این بخش از مراسم،احمدی نژاد و هوجین تائو در محل برگزاری مذاکرات مشترک هیات های عالی رتبه دو کشور حضور یافتند .
 
رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پیشرفت های چین را به نفع همه بشریت می داند ، اظهار داشت : جمهوری اسلامی ایران از پیشرفت های چین در عرصه های گوناگون خوشحال است .
 
 احمدی نژاد افزود : پیشرفت های علمی ، فرهنگی ، اقتصادی و فناوری چین، مرهون همت ملت این کشور و مدیریت خوب رئیس جمهور ، رئیس پارلمان و مجموعه دولتمردان این کشور است .
 
رئیس جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور به عنوان دو کانون فرهنگ و تمدن جهانی همواره دوستانه و صمیمی بوده است ، تصریح کرد : ایران و چین مبدا و مقصد جاده ابریشم بوده اند که در فاصله بین این دو کانون فرهنگ و تمدن یک خط فرهنگی بسیار درخشان در طول تاریخ ترسیم شده است .
 
هوجین تائو رئیس جمهور چین نیز با بیان اینکه ایران پس از انتخاب احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور همواره گسترش و ارتقاء سطح روابط با چین را در اولویت توجهات خود در عرصه سیاست خارجی قرار داده است ، گفت : این موضع بسیار ارزشمند بوده و امروز نیز فرصت مناسبی است تا سران دو کشور بتوانند در خصوص گسترش روابط دو جانبه و مسائل منطقه ای و بین المللی مورد علاقه به طور عمیق و مفصل بحث و تبادل نظر کنند.
 
مذاکرات مشترک هیات های عالی رتبه ایران و چین در حال برگزاری است .
کد خبر 1620991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha