پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۰۸

مجهزترین آزمایشگاه استاندارد استان تهران در پرند افتتاح شد

مجهزترین آزمایشگاه استاندارد استان تهران در پرند افتتاح شد

رباط کریم - خبرگزاری مهر: مجهزترین آزمایشگاه استاندارد کالاهای الکترونیک با حضور وزیر ارتباطات در شهرک صنعتی پرند افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه با اشاره به چشم انداز کشور در زمینه استاندارد، افتتاح این  آزمایشگاه و توسعه بخش خصوصی در این زمینه را یکی از مهمترین دستاوردها در این زمینه دانست و گفت: حضور چشمگیر بخش خصوصی در این زمینه نشان دهنده حرکت صحیح کشور به سمت کاهش تصدی دولتی در عرصه استاندارد است.

رضا تقی پور افزود: حمایت گسترده در زمینه توسعه این آزمایشگاه ها می تواند ایران را به یکی از مراجع تعیین استاندارد تبدیل کند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران نیز در این مراسم ضمن حمایت از بخش خصوصی در ایجاد و توسعه آزمایشگاه های استاندارد، از آمار هزار و 400 واحدی این ازمایشگاه ها خبر داد و گفت: سازمان استاندارد تنها سه هزار پرسنل دارد در حالی که هم اکنون بیش از 42 هزار نفر در آزمایشگاه های بخش خصوصی همکار ما هستند.

نظام الدین برزگری با بیان اینکه اینکه این ازمایشگاه یکی از مهمترین آزماشگاه های همکار استاندارد در کل کشور است، اظهار داشت: روند خصوصی سازی ازمایشگاه های همکار استاندارد از پنج سال پیش اغاز شده است و شرکت صنایع انفورماتیک در این زمینه بسیار موفق بوده است.

مدیر عامل شمرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک در این مراسم با اشاره به چشم انداز این شرکت برای تبدیل به شرکت برتر منطقه در افق 1404 اظهار امیدواری کرد تا با همکاری و حمایت بانک ها و وزارتخانه های ذی ربط امکان توسعه هرچه بیشتر آزمایشگاه های همکار استاندارد فراهم شود.

ویدا سینا با بیان اینکه این آزمایشگاه توانایی آزمایش و کنترل 8 آیتم بسیار مهم استاندارد را دارد، از فعال بودن سه ازمایشگاه دیگر این مرکز در تهران و شهرستان ها خبر داد و اظهار امیدواری کرد که تا در آینده ای نزدیک برنامه های این شرکت برای رسیدن به چشم اندازهای پیش بینی شده محقق شود.

مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک متشکل از 53 شرکت سهام دار است که در در دودهه فعالیت مستمر به یکی از بزرگترین همکاران سازمان استاندارد ایران تبدیل شده است.

کد خبر 1624720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha