به گزارش خبرنگار مهر، اصغر پرتوی ، ظهر سه شنبه در نشست سراسری مسئولین فرهنگی بسییج دانشجویی کشور ایران را انقلابی فرهنگی عنوان کرد و افزود: پیش از انقلاب اسلامی ایران انقلاب های متعددی در جهان رخ داده بود اما این انقلاب ها براساس تفکرات مادی متکی بود.
وی، نقش بسیج را در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی ایران مهم دانست و افزود: امروز باید با روحیه بسیجی، اخلاص و تعهد متناسب با شرایط روز در عرصه فرهنگی گام بردارند.
پرتوی، جهاد فکری و معنوی را بزرگترین جهاد برشمرد و ابراز کرد: باید با آشنایی کامل نسبت به مسائل فرهنگی برای تعمیق ارزش های متعالی اسلام در جامعه تلاش کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان یادآور شد: ارتقا سطح بصیرت اجتماعی را نیازمند شناخت صحیح محیط و اطلاعات کافی دانست.
پرتوی افزود: انقلاب اسلامی ایران، انقلاب بزرگی بود که تأثیرات شگرف و اثرگذاری در تحولات تاریخ داشت.
وی افزود: این انقلاب از نقطه نظر معنوی نیز بسیار اثرگذار بود، زیرا توانست بستر مناسبی برای تکامل انسان در مسیر الهی را آماده کند و در حال حاضر نیز متناسب با اوضاع روز گامهای مناسبی را توانستیم همراه با اوضاع زمان برداریم.
پرتویی با بیان اینکه در همه حال باید جوابگوی خون شهیدان باشیم، تاکید کرد: با توجه به اینکه کار فرهنگی اقدامی بسیار حساس و کارشناسانهای است باید بهگونهای پیش برویم که بتوانیم جوابگوی خون شهیدانمان باشیم، هرچند فعالیت فرهنگی اقدامی دیربازده است ولی در صورت اجرای صحیح ماندگار و اثربخش خواهد بود.
نظر شما