پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۰۳

کتابخانه‌های عمومی اسلامشهر آماده برگزاری برنامه‌های اوقات فراغت جوانان هستند

کتابخانه‌های عمومی اسلامشهر آماده برگزاری برنامه‌های اوقات فراغت جوانان هستند

اسلامشهر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره کتابخانه های عمومی اسلامشهر از آمادگی کتابخانه های این شهرستان برای برگزاری برنامه های اوقات فراغت جوانان و نوجوانان خبر داد.

محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن ایام تابستان و لزوم غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، این اداره نیز برنامه های مختلفی را برای این قشر در فصل تابستان برگزار می کند.

وی افزود: هم اکنون تمامی کتابخانه های عمومی موجود در شهرستان اسلامشهر آمادگی برگزاری برنامه های مختلف و شاد را برای جوانان و نوجوانان دارند.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی اسلامشهر عنوان کرد: باید میزان کتابخوانی جوانان و نوجوانان در فصل تابستان افزایش یابد که در این زمینه نیز مسئولان باید این اداره را همکاری کنند.

جعفری ادامه داد: در کتابخانه های این شهرستان، طرح قرآن بخوان جایزه بگیر نیز برای کودکان و نوجوانان اجرا خواهد شد.

وی اعلام کرد: علاقمندان می توانند برای ثبت نام در کلاس های مختلف در کتابخانه ها از تاریخ یکم تیر ماه از ساعت 7 و 30 تا 19 به کتابخانه های عمومی شهرستان اسلامشهر مراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 56360260 تماس بگیرند.

کد خبر 1625024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha