حجتالاسلام سید احمد موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بزودی برای رفع برخی از مشکلاتی که در حوزه حج وجود دارد سیاستگذاریهای انجام خواهد شد.
وی به سهمیه بندیهای خاص حج نیز گفت: سهمیهبندیهای حج نباید به عنوان یک اصل، استثنا و در جای خاص تلقی شود و زیارت خانه خدا به عنوان سهمیه به افراد خاصی تعلق گیرد.
رئیس سازمان حج وزیارت تاکید کرد: هر ساله مردم زیادی در نوبت تشرف به حج هستند و این درحالی است که سهمیه هایی نیز به افراد مختلف داده می شود به همین دلیل قصدداریم جلوی این کار را با تدوین سیاست و برنامه ریزیهایی گرفته و حاکمیت قانون را به عنوان اصل قلمداد می کنیم.
موسوی به ارائه خدمات مطلوب به زائران عتبات عالیات و همچنین زائران خانه خدا اشاره کرد و گفت: براساس برنامه ریزیهای انجام شده در زمینه های اسکان ، تغذیه ، خدمات بهداشتی و پزشکی، حمل و نقل برون و درون شهری و ...خدمات مطلوبی به زائران ارائه خواهد شد.
وی به دیدار هفته آینده با وزیر حج عربستان نیز اشاره و گفت: در این دیدار درباره آخرین وضعیت حج سال 91 بحث و قراردادهای لازم منعقد خواهد شد که پس از آن نتیجه مذاکرات را به رسانه ها اعلام میکنیم.
نظر شما