پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۴۲

دلجویی در گفتگو با مهر:

استقرار 20 غرفه برای عرضه محصولات کشاورزی در قم

استقرار 20 غرفه برای عرضه محصولات کشاورزی در قم

قم - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان میادین و تره بار شهرداری قم از استقرار 20 غرفه برای عرضه محصولات کشاورزی در این استان خبر داد.

محمد دلجویی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: سازمان میادین طی توافق با سازمان جهاد کشاورزی به استقرار 20 غرفه محصولات کشاورزی در قم اقدام کرده است.

وی با اشاره به اینکه این غرفه ها مکان یابی شده است افزود: محصولات کشاوزی از شهرهای دیگر خریداری شده و به قم وارد می شود.
 
مدیر عامل سازمان میادین و تره بار شهرداری قم با اشاره به اینکه این اقدام با هدف تنظیم قیمت بازار انجام می شود افزود: سعی می شود در این غرفه ها محصولات کشاورزی پایین تر از قیمت بازار عرضه شود.
 
وی با اشاره به اینکه همه محصولات کشاورزی در این غرفه ها عرضه می شود افزود: 20 غرفه با پراکندگی در نقاط مختلف شهر جانمایی شده است.
 
دلجویی در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص احداث کارخانه یخ سازی بیان کرد:‌ طرح های مطالعاتی این کارخانه به پایان رسیده است که در صورت احداث برای نخستین بار در استان قم یخ های بسته بندی عرضه می شود.
کد خبر 1625840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha