پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۹:۱۷

تکفیریها متهم ردیف اول/

واکنشهای مختلف به انفجارهای امروز عراق/ تدابیر امنیتی در کاظمین تشدید شد

واکنشهای مختلف به انفجارهای امروز عراق/ تدابیر امنیتی در کاظمین تشدید شد

شخصیتهای سیاسی و امنیتی عراقی به انفجارهای خونین امروز این کشور که حدود سیصد کشته و زخمی بر جای گذاشت واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه السومریه، "میسون الدملوجی" سخنگوی فهرست العراقیه گفت : هدف از انفجارهای امروز ایجاد فتنه در میان مردم عراق است، اما مردم عراق هوشیار تر از قبل هستند و در دام این حربه ها نمی افتند.

از سوی دیگر "مارتن کوبلر" نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق گفت: همه گروههای سیاسی عراق باید به گفتگو با یکدیگر بنشینند. رکود سیاسی  کنونی بر اقتصاد، امنیت و اوضاع اجتماعی عراق تاثیر دارد.

این در حالی است که "مایکل آرون" سفیر انگلیس در عراق در حاشیه دیدار از استان کربلای معلی در تلاش برای منحرف کردن افکارعمومی از حمایتهای غربی ها از گروههای تروریستی در عراق گفت : تروریستها و حامیان آن در راستای به شکست کشاندن تجربه دموکراسی عراق حرکت می کنند و تروریستها قصد دارند اراده ملت عراق را درهم بشکنند.

وی ضمن محکوم کردن انفجارهای متعدد امروز عراق بیان کرد: دولت عراق باید اقدامات امنیتی ویژه ای برای جلوگیری از خونریزی عراقی ها به عمل آورد.

"اسامه النجیفی" رئیس پارلمان عراق نیز ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی و انفجارهای جنایتکارانه امروز عراق هدف آن را از بین بردن وحدت ملت عراق و ایجاد فتنه طایفه ای دانست.

وی از نهادهای امنیتی کشورش خواست که به مسئولیت خود عمل کنند و نقاط ضعفی که تروریستها از آن استفاده می کنند را رفع کنند.

از سوی دیگر "ضیاء الوکیل" سخنگوی فرماندهی عملیات بغداد هنگام بازدید از میدان عقبه بن نافع در بغداد که یکی از کانونهای انفجارهای امروز بود، اظهار داشت: حاصل انفجارهای بغداد 12 کشته و 35 زخمی بوده است. واین مطابق آمار وزارت بهداشت است.

وی گفت: آمار نهایی انفجارها متعاقبا از سوی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.انفجارهای امروز جنایتی تروریستی و نشان دهنده دست داشتن تکفیریها است.

الوکیل بیان کرد: فرماندهی عملیات بغداد اقدامات خاصی را برای حمایت از خیل عظیم زائران مرقد مطهر امام موسی کاظم (ع) اتخاذ کرده است.

"عبدالسلام المالکی" نماینده عضو ائتلاف دولت قانون گفت: شکست طرح سلب اعتماد از مالکی که در کشورهای دیگر برنامه ریزی شده بود سبب انتقام گیری از ملت عراق به این شیوه خونین شده است.

وی افزود: این شیوه جدیدی نیست و ما در روز محاکمه طارق الهاشمی معاون فراری رئیس جمهوری عراق نیز این خط مشی انتقام جویانه را شاهده بوده ایم.

این نماینده عضو ائتلاف دولت قانون بیان کرد: برخی گروههای سیاسی جز به مطامع حزبی وشخصی خود نمی اندیشند و با خون ملت عراق سعی دارند به اهداف خود برسند.

از سوی دیگر "عبدالکریم الذرب" رئیس کمیته امنیتی مشترک در شورای  استان بغداد گفت: تدابیر امنیتی ویژه سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) پس از انفجارهای تروریستی بغداد تغییر می کند.

وی افزود: به منظور حمایت از زائرانی که رهسپار کاظمین می شوند تغییراتی از جمله تغییر مسیر زائران انجام خواهد شد.

الذرب بیان کرد: همچنین علاوه بر بازرسی کیسه های زباله به منظور جلوگیری از کارگذاری مواد منفجره همه وسایل نقیله ای که در نزدیکی مسیر زائران قرار دارند به دقت بازرسی خواهد شد.

از سوی دیگر "صباح الساعدی" نماینده مستقل پارلمان عراق گفت: انفجارهای امروز به مشکلات سیاسی ربطی ندارد و به طرحهای امنیتی مربوط می شود. و نوری المالکی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق باید به شکست طرح های امنیتی اش اعتراف کند.

شایان ذکر است در انفجارهای امروز عراق حدود 300 نفر کشته  و زخمی شدند.

کد خبر 1626238

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha