پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۲۸

تجدید میثاق با امام؛

تجمع "جهادگران دیروز و جوانان جهادی امروز" در مرقد امام خمینی

تجمع "جهادگران دیروز و جوانان جهادی امروز" در مرقد امام خمینی

همزمان با سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی مبنی بر تشکیل جهادسازندگی، شنبه 27 خرداد، تجمع بزرگ نیروهای جهادسازندگی سابق در مرقد حضرت امام و با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب در عرصه سازندگی و آبادانی میهن برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی مبنی بر تشکیل جهادسازندگی، مطابق سالهای گذشته، شنبه 27 خرداد، تجمع بزرگ سنگرسازان بی سنگر و نیروهای جهادسازندگی سابق در مرقد حضرت امام و با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب در عرصه سازندگی و آبادانی میهن برگزارمی شود.

یکی ازتفاوت های برنامه امسال با سالهای گذشته در آن است که نمایندگان نسل جوانان جهادی نیز در این تجمع در کنار نسل اول جهادی ها یعنی آنها که به فرمان حضرت امام سنگ بنای جهادسازندگی را گذاشتند قرار می گیرند و پیمانی مشترک برای پیشبرد اهداف بلند انقلاب در عرصه سازندگی و پیشرفت با امام خویش می بندند.
 
این برنامه از ساعت 11 صبح امروز در حرم حضرت امام آغاز شده و نمایندگانی از نسل دیروز و امروز جهادی ها در آن سخنرانی خواهند کرد.
 
در همین زمینه بیانیه ای نیز از سوی گروه ها و تشکل‌های دانشجویی- جهادی صادر شده که بر ضرورت احیای جهادسازندگی تاکید دارد.
کد خبر 1627106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha