پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ خرداد ۱۳۹۱، ۸:۴۶

چامسکی در گفتگو با مهر:

روژه گارودی در غرب چندان شناخته شده نیست

روژه گارودی در غرب چندان شناخته شده نیست

نوآم چامسکی فیلسوف معاصر گفت: روژه گارودی فیلسوف فقید فرانسوی در غرب چندان شناخته شده نیست و متفکران غربی چندان با آرای او آشنا نیستند.

نوام چامسکی بنیانگذار زبان شناسی مدرن و استاد بازنشسته دانشگاه ام.آی.تی آمریکا در خصوص جایگاه آرای روژه گارودی در سنت فکری غرب و میزان شناخت اندیشمندان غربی از او به خبرنگار مهر گفت: در وهله اول باید بگویم که شناخت من از گارودی خیلی زیاد نیست.

وی تصریح کرد: من خیلی زیاد با آرای او آشنا نیستم. تا آنجا که من اطلاع دارم گارودی در سنت فکری غرب به عنوان یک متفکر درجه اول محسوب نمی شود.

وی تأکید کرد: اگر نگویم که گارودی در سنت غربی شناخته شده نیست ولی می توان گفت که او در سنت فکری غرب چندان شناخته شده نیست و متفکران غربی چندان با آرای او آشنا نیستند.

به گزارش مهر، روژه گارودی فیلسوف فرانسوی و یکی از منکران اصلی هولوکاست روز چهارشنبه در سن 99 سالگی در پاریس درگذشت.

کد خبر 1628395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha