به گزارش خبرنگار مهر، قباد میمنت آبادی شامگاه شنبه در همایش بررسی ابعاد شخصیتی امامزاده هاجره خاتون در سنندج اظهار داشت: ارادت و اخلاص ویژه مردم استان کردستان به اهل بیت یکی از ویژگی های بارز مردم این استان است.
وی افزود: مقبره امام زاده هاجره خاتون یکی از زیارتگاه هایی است که هر روز بسیاری از مردم عاشق به اهل بیت (ع) را در دل خود جای داده و مردم استان با توسل به این بزرگواران خود را از شر و بدی دور نگه میدارند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری مراسم فرهنگ رضوی در استان کردستان اشاره کرد و ادامه داد: در راستای شناخت معرفت و ویژگی های شخصیتی امام رضا (ع) دبیرخانه فرهنگی امام رضا (ع) در مشهد مقدس تشکیل و هر ساله مراسم فرهنگ رضوی را در سطح کشور برگزار می کند.
میمنت آبادی در پایان یادآور شد: امسال دبیرخانه فرهنگ رضوی 10 استان کشور را برای برگزاری این مراسم انتخاب کرد که استنان کردستان نیز به عنوان یکی از برگزار کنندگان مراسم فرهنگ رضوی در کشور معرفی شد.
گفتنی است بر اساس روایات موجود این امام زاده شریفه، خواهر امام رضا (ع) است که در سفر آن بزرگوار به خراسان در کردستان رحلت نموده و در این مکان به خاک سپرده شده است.
همایش بررسی ابعاد امامزاده هاجره خاتون در مسجد این امامزاده در سنندج و با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد کردستان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان و جمعی دیگر از مسولان و مردم برگزار شد.
نظر شما