ذبیحاله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: بنده حدود یکماه است از مدیریت اجرایی انجمن کنارهگیری کردهام ولی تا برگزاری مجمع عمومی و برگزاری انتخابات و تعیین مدیر جدید، امور ضروری انجمن مثل امضای چکها را انجام میدهم.
وی درباره دلیل کنارهگیری خود از این سمت در حالی که کمتر از یک سال مسئولیت آن را بر عهده داشت، تاکید کرد: در همین مدت کم مسائلی اتفاق افتاد که شایسته نام این انجمن نبود. ضمن اینکه بینظمی و تعدد افراد تصمیمگیر در انجمن، کار را برای من دشوار کرده بود.
مدیر اجرایی مستعفی انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان در عین حال گفت: اگر در آینده فرصتی دست بدهد، درباره این مسائل به طور مفصل صحبت خواهم کرد ولی فعلاً تا برگزاری انتخابات در 23 تیرماه و مشخص شدن نتایج آن صبر میکنم.
ذبیحاله عباسی پس از استعفای محسن یگانهکاری در اوایل مهرماه سال 1390 با موافقت هیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان، به عنوان مدیر اجرایی آن انتخاب شد.
انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان که نهادی غیرانتفاعی و فعال در زمینه نشر کتابهای این حوزه است، فعالیت خود را در سال 1369 با 13 عضو آغاز کرد و در حال حاضر بیش از 60 عضو دارد. علی زارعزاده و مجید مَجریسازان طوسی، محسن طائب و محمدرضا توکل صدیقی، اعضای هیئت مدیره این انجمن را تشکیل میدهند.
نظر شما