به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالکریم بی آزار شیرازی یکشنبه شب در مراسمی که به مناسبت مبعث پیامبر در مسجد جامع گلشن گرگان برگزار شده بود گفت: یکی از نعمات پیامبر اسلام همین الفت و محبتی که بین مسلمانان ایجاد شده است.
وی اظهار داشت: اخلاق سخن گفتن مهمترین عامل وحدت است، فرق مختلف نباید جدال کنند، جز جدال احسن که همان گفتگو است.
بی آزار شیرازی ادامه داد: با عدم تزکیه انسان به سوی برتر نشان دادن خود می رو ، فرقه گرایی، غیبت کردن و جوک ساختن از نمونه های برتر نشان دادن خود است.
وی اذعان داشت: جدال با یکدیگر کاری برای همه فرق ادیان مختلف شده است، اما گفتگو یکی از کارهای مهم پیامبر است.
بی آزار شیرازی خاطر نشان کرد: عدم تحمیل عقیده از مهمترین تفاوت های دین آسمانی و دین زمینی است، فرقه های باطل سعی می کنند عقیده خود را به دیگران تحمیل کنند.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی کشور در ادامه با اشاره به ماجرای مسیحیان نجران و پیامبر گفت: پیامبر برای آغاز گفتگو به بیان شبهت های قرآن و عیسی مسیح پرداخت که از جمله آنها ، سخن گفتن با اشاره، خبر دادن از غیب، شفای بیماران، زنده کردن مردگان، قران از جانب کسی آمد که تماسی با استاد نداشت و عیسی مسیح نیز از جانب کسی آمد که تماسی با انسان نداشت پیامبر با بیان ین شباهتها با نجرانیان به گفتگو می پردازد.
وی افزود: پیامبر در صدد تصحیح تفکر آنان که مسیح را فرزند خدا یا خود خدا می دانستند برآمد و گفتگوی مسالمت آمیز را در پی گرفت.
بی آزار شیرازی ادامه داد: فرقه های مختلف آیات متشابهات قرآن را یافتند و افکار خود را دریافت داشتند و تفاسیر مختلف ایجاد شد که موجب اختلاف در بین مسلمانان شد.
وی تصریح کرد: علامه طباطبایی و شیخ محمد عبدو تفسیر تقریر گرا را در برابر تفاسیر فرقه گرا ایجاد کردند، در گفتگو ها باید ادب اختلاف و اخلاق گفتگو را رعایت کرد.
وی ضمن تبریک سالروز بعثت و معراج پیامبر اسلام تاکید کرد: باید این امور را از پیامبر بیاموزیم و مهم اینست که این وحدتی که در استان گلستان هست را کرده و به بهترین وجه با هم گفتگو کنیم.
نظر شما