خسرو ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازیکنان جذب شده تیم ذوبآهن اظهار داشت: همه دیدند که ذوبآهن در فصل نقل و انتقالات آنگونه که پیشبینی میشد، بد عمل نکرد و بازیکنان خوبی را برای مسابقات لیگ برتر، جذب کرد و مطمئنیم با این بازیکنان نتیجه میگیریم.
وی ادامه داد: تیم فوتبال ذوبآهن در فصل جاری بازیکنان خوبی را به جمع خود اضافه کرده و بسیاری از بازیکنان سابق تیم نیز به این دلیل که تیم را دوست داشتند، در ذوبآهن ماندنی شدند تا به ذوبآهن کمک کنند.
مدیرعامل باشگاه ذوبآهن پیرامون رقم قرارداد بازیکنان تیم خود بیان داشت: اگرچه بازیکنان ما پیشنهادهای بسیاری داشتند اما در ذوبآهن ماندند و با این کار خود ایثار کردند، با هیچیک از بازیکنان خود بالای سقف قرارداد، قرارداد نبستیم و همه بازیکنان زیر سقف قرارداد امضا کردند.
وی با اشاره به رقم قرارداد بازیکنان ذوبآهن برای فصل آینده اظهار داشت: بودجه باشگاه ذوبآهن در فصل جاری نسبت به فصل گذشته نزدیک به ۵۰ درصد کاهش یافته و به همین دلیل بود که ما در انعقاد قرارداد با بازیکنان خود، با هیچ بازیکنی بالای سقف قرارداد قرارداد نبستیم.
نظر شما